| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Vic u Humor forumu; Ovo sam ja izmislio Spava klošar na klupi u parku. Dzogira peder i spazi ga, vidi dobru priliku i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Vic Ovo sam ja izmislio Spava klošar na klupi u parku. Dzogira peder i spazi ga, vidi dobru priliku i naguzi ga... Probudi se klošar, vidi pare, i odjuri u radnju i kupi gajbu Tuborga, i priključi se na internet i otad ga si zovu Cyber klošar ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Vic Nevalja ti vic ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Vic Sorry al užas...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: vic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| glup vic | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 05-01-08 13:12 |
| ODE UPIŠI SVOJ VIC ˝THE BEST˝!!!! | mr. king | Recycle Bin | 2 | 12-08-06 16:32 |
| Ševa priča vic | slay | Recycle Bin | 1 | 10-08-06 12:54 |
| Najbolji vic svih vremena | Blitzkrieg23 | Recycle Bin | 24 | 21-06-06 09:11 |
| VIC MIX | CH1 | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 10-10-04 22:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.