Stranica 11 od 297 PrvoPrvo ... 6789101112131415162161111 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 101 do 110 od 2963
Like Tree104Likes

vicevi

Raspravljate o temi vicevi u Vicevi i Smiješni Tekstovi forumu, dio Humor foruma; silver18 je napisao: Sretne četnik djete u šumi i pita ga: • Je li mali, koliko imaš godina? Klinac će ...

V.I.P. Član Avatar od korisnika Gogy
    Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times

Re: VICEVI - postajte viceve razlicitih zanrova !

silver18 je napisao:
    Sretne četnik djete u šumi i pita ga:
    • Je li mali, koliko imaš godina?
    Klinac će na to:
    • Pet, sad ću šest.
    Četnik:
    • E nećeš!
    E ovo se zove vicom :rofl
    Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]

Radar404 <- moj blog

Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times

Mozgaju Mujo i Suljo ima li na nebu nogometa, i poslije nekog vremena odluče da tko prvi umre kaže drugom u snu. I umre Mujo i javi se tako Sulji u snu. Pita ga Suljo: - "Jel ba, kako je gore?" - "Ma super, nema čega nema." - "A jel ba, ima li nogometa ?" - "Pa, imam 2 vijesti da ti javim: prvo, ima nogometa i prvenstvo počinje u srijedu, a drugo, braniš u nedjelju."
    Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]

Radar404 <- moj blog

Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times

Zazvoni zvono na vratima javne kuće u Njemačkoj. Otvori ih vratar i ugleda Muju i Sulju. "Što hoćete vas dvojica?" "Mi bismo nesto jebali…" "Koliko imate novaca?" Prekopavaju njih dvojica džepove i nađu 5 eura. "Za tu lovu možete jebati jedan drugoga !" - reče im vratar i zalupi vrata. Za par minuta zvone opet njih dvojica i opet im vratar otvori....."Što je s vama dvojicom?" "Došli smo platiti..... "

Radar404 <- moj blog

prof. Foruma Avatar od korisnika Silver
    Datum registracije
    01-11-04
    Poruka
    1,845
    Liked
    0 times

Svađaju se Amerikanac, Rus i Srbin o tome ko ima najveću vojsku na svetu. Odu oni u Moskvu, kad Rus pokaže neku kasarnu i kaže da ima 1000 takvih kasarna širom Rusije. Amerikanac ih odvede u New York i pokaže dva puta veću kasarnu i dva puta više vojske. A Srbin ne zna šta će pa ih odvede na Kosovo. Gledaju oni iz aviona Šiptare sa njihovim belim kapicama i pitaju:
    • Kakva je to vojska?
    Na to će Srbin:
    • To su samo naši kuhari, a sada računajte koliko vojske imamo!
    Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje

Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times

Šeta Mujo po New Yorku, i ogladnio. Vidi on neki kiosk, idu ljudi i jedu nešto. Stane on u red za to nešto, i vidi piše "Hot Dog". Pogleda u rječnik, Hot = Vruc, Dog =Pas. Malo se iznenadi, al' ajde, kad jedu svi jest će i on, valjda je ovde takav običaj da se jedu psi. Dođe na red, plati, uzme, i gleda u onu kiflu pa će: "Jebo te, pa zar od čitavog đuke meni bas kurac da uvale..."

Radar404 <- moj blog

Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times

Mujo: "Bolan Suljo, moram te nešto priupitat." Haso: - "Pitaj." Mujo: - "Ma nešto priča narod, ne vjerujem ja tome, ali evo da provjerim, jel si ti bolan peder?" Haso: - "Pa kad već pitaš, da ti kažem istinu - jesam." Mujo: - "A priča se da ti je i brat peder." Haso: - "A da, pa i to je točno..." Mujo: - "A priča se i da ti je brat od strica peder...." Haso: - "Pa i to je točno..." Mujo: - "Pa bolan Suljo, jel ima nekog u tvojoj porodici ko se interesira za pičke?!?!?" Haso: - "Ima, sestra!"

Radar404 <- moj blog

Datum registracije
    28-03-04
    Starost
    23
    Poruka
    6,453
    Liked
    5 times

Stopiraju Mujo i Suljo. Zaustave se dvije djevojke, povezu ih, usput se zaustave u šumi i predlože im seks. Da bi se zaštitile od trudnoće inzistirale su da Mujo i Suljo stave prezervative. I bi seks. Nekoliko mjeseci kasnije rade Mujo i Suljo u polju. Upeklo sunce, posao težak, muhe dosađuju, ponervozio Mujo pa će Sulji: "Bolan Suljo, ja ću onaj balon skinut pa nek ona zatrudni!"

Radar404 <- moj blog

CH1
    CH1 je offline
    Uvaženi forumas Avatar od korisnika CH1
    Datum registracije
    22-04-04
    Poruka
    549
    Liked
    0 times

Bili Mujo i Haso partizani.Jedne noči spavaju u štali na robu sela.Kada se probude, vide da dolaze Njemci.Nisu imali vremena da se sakriju, pa su skočili u prazan bunar ispred kuče. Dolaze Njemci i pretraže štalu, pretraže kuču, a partizana nema.Pa pogledaju u bunar, unutra tamno, ništa se ne vidi.Pa vikne jedan Njemac:Možda su u šumi.Pa Mujo i Haso potiho govore iz bunara kao da se čuje jeka:Mooždaa suu u šuuumi.Pa opet vikne Njemac:A možda su u selu.Pa opet Mujo i Haso potiho:Mooždaa su u seeelu.Pa onda kaže Nemac:A možda su u bunaru.Pa počnu Mujo i Haso:A mooždaa suu u šuuumi.

:rofl :rofl :rofl
    It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo!

prof. Foruma Avatar od korisnika Silver
    Datum registracije
    01-11-04
    Poruka
    1,845
    Liked
    0 times

Njemac, Austrijanac i Bosanac učestvovali na nekom međunarodnom skupu. U povratku sa skupa desi se saobraćajna nesreća i sva trojica se nađu pred Bogom. Bog uvidi da ih je prerano uzeo k sebi pa im reče da će ih vratiti nazad na zemlju u drugi život. Dok budu skakali sa oblaka neka kažu šta zele postati u novom životu i to će im se i ostvariti. Njemac prvi skače i vrišti:
    • Premier Njemačke!
    Tako i Austrijanac:
    • Premier Austrije - i dok je skakao raširi ruke i slučajno udari Bosanca po nosu a ovaj će:
    • Aahhh, pizdaaaa...
    Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje

CH1
    CH1 je offline
    Uvaženi forumas Avatar od korisnika CH1
    Datum registracije
    22-04-04
    Poruka
    549
    Liked
    0 times

Isao Mujo u lov na medvjede i ponese on pistolj. Naidje on tako na
    pecinu u kojoj medo spava. Uleti on samouvjereno i ispuca cijeli
    spremnik metaka, ali medo izadje iz pecine i kaže Muji: -" Mujo hoces da te zakoljem il da te pokaram??" ovaj ce na to:-" bolje ti
    mene pokaraj!!" I Mujo bijesan ode kuci uzme karabin i vrati se
    nazad i opet ispuca nekoliko hitaca, ali medi nista i veli mu
    :-"Mujo hoces da te ubijem ili da te karam??" Mujo:-" A sta ces
    karaj me opet!!" I Mujo totalno popizdio i uzme on stapic dinamita i vrati se i baci ga u
    pecinu!! BUUUUM, KRAAASS ZVEEK Ode pecina u tri picke materine ali
    evo ti opet medvjeda van:- "Mujo, jesi li ti lovac il peder??"
    It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo!

Lajkaj nas na Facebooku