Šta radi Slovenkinja između dva slovenca?
-Smeta.
To je prije par dana ispričao Nikša Kaleb u večernjem listu. Ja sam se pokido
Raspravljate o temi vicevi u Vicevi i Smiješni Tekstovi forumu, dio Humor foruma; Jedu Mujo i Fata škampe, Fata se isprska po haljini i kaže: - Joooj, izgledam k'o svinja! Mujo je pogleda ...
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Šta radi Slovenkinja između dva slovenca?
-Smeta.
To je prije par dana ispričao Nikša Kaleb u večernjem listu. Ja sam se pokido
Tone brod. Japanac uznemireno hoda gore-dole, a Crnogorac mirno sjedi.
- Šta da radimo? - zavapi Japanac.
- Oca ti jebem Japanskog, vi bi samo nešto radili!
Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku [photoshop, programiranje, izrada web stranica i ostalo...]
Radar404 <- moj blog
Bili Talijan, Francuz i Bosanac i prepirali se, ko na bolji način dovede žensku do ludila.
- Ja počnem da joj ližem ruku, penjem se do vrata, a onda silazim dole. Tada svaka ženska poludi do daske - kaže Talijan.
- Ja joj ližem nožne prste, a zatim sve višlje. Dok dođem do one stvari, ona definitivno poludi - kaže Francuz.
- Ja to jednostavno, onako seljački, samo guraj-vadi - kaže Bosanac.
- I kada ona poludi? - pitaju ovi Bosanca.
- Pa kad obrišem kurac u zavjesu...
Radar404 <- moj blog
- Sto ima Yugo na zadnjoj stranici prirucnika?
- Raspored voznje gradskog autobusa!
Htjeli se Englez, Francuz i Srbin zaposlit u CIA-i.
Prijave se na testove a oni ih tamo bace kroz najžešće testove: snalaženju u prirodi, glad, žeđ, borba prsa u prsa, čuvanje tajne, i na kraju kad su sva trojica prošli dolaze do finalnog testa. Dovedu im žene, stave ih u određene prostorije a njima daju pištolje i kažu im da ih ubiju.
Prvi Englez ulazi unutra, vadi pištolj, repetira, uperi ga u ženu, oće-neće, i kaže:
- Ma ne mogu. CIA je CIA al' žena je na prvom mjestu.
Drugi ulazi Francuz, vadi pištolj, repetira i nišani, al' ni on ne može.
Ulazi Srbin unutra. Čuje se bam-bam-bam a poslje toga lomljava, vika i poslje pet minuta izlazi on sav krvav i kaže:
- Mamu im jebem, dali mi ćorke, pa sam morao da je dokrajčim stolicom!
Radar404 <- moj blog
cuo sam ga davno prije :rofl odvala teskaGogy je napisao:
Htjeli se Englez, Francuz i Srbin zaposlit u CIA-i.
Prijave se na testove a oni ih tamo bace kroz najžešće testove: snalaženju u prirodi, glad, žeđ, borba prsa u prsa, čuvanje tajne, i na kraju kad su sva trojica prošli dolaze do finalnog testa. Dovedu im žene, stave ih u određene prostorije a njima daju pištolje i kažu im da ih ubiju.
Prvi Englez ulazi unutra, vadi pištolj, repetira, uperi ga u ženu, oće-neće, i kaže:
- Ma ne mogu. CIA je CIA al' žena je na prvom mjestu.
Drugi ulazi Francuz, vadi pištolj, repetira i nišani, al' ni on ne može.
Ulazi Srbin unutra. Čuje se bam-bam-bam a poslje toga lomljava, vika i poslje pet minuta izlazi on sav krvav i kaže:
- Mamu im jebem, dali mi ćorke, pa sam morao da je dokrajčim stolicom!![]()
Dolazi Perica kod učiteljice:
- Učiteljice, da l' biste mi pokazali sise?
- Perice!
- Dat ću vam 100 dinara.
- Hm. To je četvrtina plaće. Može!
I pokaže mu ona sise.
- Učiteljice, da l' biste mi pokazali i pičku?
- Perice!!
- Dat ću vam još sto dinara!
- Hm! Hm! Sve skupa pola plaće. Može!
I pokaže mu ona i pičku.
- Učiteljice, da ja vas malo pojebem?
- Perice!!!!
- Dat ću vam još 200 dinara!
- Oho ho! Sve skupa cijela plaća. Može!
Pojebe on nju i ode. Učiteljica se obuče i ode u zbornicu. Kad je došla u zbornicu. Pita je ravnatelj:
- Jel vam onaj mali Perica doneo plaću?
Radar404 <- moj blog
Zaustavlja čovjek policajca na ulici i pita ga:
- Iiiiizviinite, gggggdje sse ooovdje nnnalazi šššššškola za mmmucanje?
A policajac će:
- Šta će ti škola, super mucaš!
Radar404 <- moj blog
Kako se zove ciganski električar?
-Grom
Kako se zove ciganski ratni heroj?
-Rombo