| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi vicevi o dinamu u Humor forumu; Znate li da je Dinamo najkatolickiji klub? U korizmi se odrekao i kupa i prvenstva Pita ucitelj Ivicu: Jel volis ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | vicevi o dinamu Znate li da je Dinamo najkatolickiji klub? U korizmi se odrekao i kupa i prvenstva Pita ucitelj Ivicu: Jel volis svoju mamu? Ivica kaze: Ne, mama me tuce Ucitelj: A jel volis tatu? Ivica: Ne, tata me isto tuce Ucitelj: A koga onda volis? Ivica: Ja volim Dinamo, on nikoga ne tuce.... uciteljica pita djecu u razredu sta rade njihovi roditelji. Pita prvo jednu ucenicu:"Sto radi tvoj tata?" Moj tata je pekar, kaze mala. Dalje uciteljica pita nekog ucenika, sto radi njegov tata. Kaze mali, moj tata je postar. Zatim pita uciteljica Ivicu:" Sto radi tvoj tata?" Moj tata je stiper u pederskom baru, tamo plese i ponekad se sevi za pare kaze Ivica. Uciteljica sokirana,poslije sata kaze Ivici zasto si rekao da ti je tata striper? Kaze Ivica pa lagao sam bilo me sram. Zasto te bilo sram pita uciteljica. Ivica odgovori zato jer moj tata igra u dinama. Došao Ivica u knjižnicu. Kaže::-Imate li ''Dinamo prvak'' ? Kaže knjižničarka : -Dečko,bajke su ti na 2. katu |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: vicevi o dinamu Citat:
Dobraaaaaaaa! :rofl :rofl :rofl Bravo Kris! :rofl :rofl Di si to sam našo :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl :rofl
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: yo Citat:
lol
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | Re: yo Kad drugač nesu ni mogli osvojit. A gledajte to pozitivno, nek sad BBB-ofci vide kak je to v Ligi za Ostanak, ne to niš bad.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba |
| | |
| | #7 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: yo Joj kak ću sad zajebavat jednog BBB-ovca iz mog razreda s tim vicevima... i dosad sam ga zajebavo... Kad ga zajebavam, on meni hladno kaže, pa šta hoćeš, bit će prvi u ligi za ostanak...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | Re: yo Citat:
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba | |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: yo Citat:
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:16.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje