Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Za emperora jedan

Raspravljate o temi Za emperora jedan u Vicevi i Smiješni Tekstovi forumu, dio Humor foruma; U vlaku, u kupeu, sjede zgodna plavusa, casna sestra, Hrvat i Slovenac. Vlak udje u tunel, i u totalnom mraku ...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

Za emperora jedan

U vlaku, u kupeu, sjede zgodna plavusa, casna sestra, Hrvat i Slovenac. Vlak udje u tunel, i u totalnom mraku odjekne zvucna pljuska.
    Vlak izadje iz tunela a Slovenac izgleda zbunjeno i drzi se za crveni obraz.
    Casna misli: 'Sigurno je ovaj prostak pipkao plavusu, pa mu je vratila kako spada'.
    Plavusa misli: 'Sigurno me ovaj htio pipati, pa je zabunom dirao casnu i dobio po zubima'.
    Slovenac misli: 'Sigurno je ova hrvatska seljacina pipkao neku od ove dvije pa sam ja zabunom dobio pljusku'.
    Hrvat misli: 'Kad ce novi tunel da mu zalipin jos jednu...'
    Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Re: Za emperora jedan

Bilo u mom kutku...

Ali nema veze, vic je do jaja...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika xarfaxus
    Datum registracije
    01-09-07
    Poruka
    7,332
    Liked
    6 times

Sto ti imas kutak

Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!

Akademik Foruma Tic Toe Champion, Naive Town Champion, Bat & Mouse 2 Champion, MemoryMadnessJS Champion, Strip Down Champion, Snowball roll Champion, Jungle Girl Champion Avatar od korisnika Locrian85
    Datum registracije
    30-05-07
    Starost
    26
    Poruka
    5,924
    Liked
    3 times

Nemam kutak nego pol sobe...

Kada se širim ko epidemija...

Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
    ×××
    Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...

Lajkaj nas na Facebooku