Kako se Noris smije, izgleda kao karikatura još sa izbjeljenim zubima, tip nikad ne stari...![]()
Raspravljate o temi Za ljubitelje Čaka Norisa iliti Walkera-Teksaškog rendžera u Vicevi i Smiješni Tekstovi forumu, dio Humor foruma; ...
Kako se Noris smije, izgleda kao karikatura još sa izbjeljenim zubima, tip nikad ne stari...![]()
Sirotinji i pas kurac pokazuje.
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
Kada ih je Walker pitao koja su oni vrsta životinja, mamuti su dali nezgodan odgovor. u tom trenutku Walker počeo je tražiti SVE mamute na svijetu da im odvali kružni. trebalo mu je 12 minuta.
prodajem domaci bagremov med 40kn/tegla. zagreb i zapadni dio zagreba. mail: drasko2002@gmail.com
upisite u google: ''find chuck norris''
![]()
Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.
LOOL!!!
Ej ljudi, jedno pitanje: Jel istina da svaka žena ima klitoris? Unaprijed zahvalan na odgovoru...
]živi svaki dan života kao da ti je zadnji - jednom ćeš biti u pravu
ionako su svi za čak norisa....
hahahahahhahaha....mocno...hqhhqhahahhah
i meni...hahahhaha...
Google won't search for Chuck Norris because it knows you don't find Chuck Norris, he finds you.
No standard web pages containing all your search terms were found.
Your search - Chuck Norris - did not match any documents.
Suggestions:
Run, before he finds you
Try a different person
![]()
Zadnji Uredio Joks : 28-04-08 u 20:12
jednom,je,mudar,covjek,rekao,Bog,slusa,metal
ubio bi vas da cuje sta pricate o njemu...![]()
jednom,je,mudar,covjek,rekao,Bog,slusa,metal
- the chase is better than the catch -
Čak Noris se rodio u kolibi koju je sam izgradio.
Zamisli me ako možeš,kao nekoga koga već poznaješ,nekoga tko ti se sviđa.
Ili bolje...zamisli me kao sebe...