| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi zagorski haiku u Humor forumu; ZAGORSKI HAIKU More, Pijesak, Plažom šećem, U mislima, već ga mećem Tražim, Gledam, Leži mala, U mislima, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zagorski haiku ZAGORSKI HAIKU More, Pijesak, Plažom šećem, U mislima, već ga mećem Tražim, Gledam, Leži mala, U mislima, bu mi dala Priđem, Stanem, Pivu pije, U mislima, loša nije Viče, Urla, Briši Ruda, U mislima, baš je luda Idem, Psujem, Tužno veće, U mislima, nemam sreće Zvijezde, Klupa, Sjedim gladan, U mislima, baš sam jadan Slušam, Čujem, Cvrčak cvrči, U mislima, netko trči Trči, Staje, Skida gače, U mislima, ipak dat' će Mjesec, Zvijezde, Cvrčak dere, A u grmlju mala sere U mislima sve mi prazno Nisam, nebum, ni pod razno |
| | |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zagorski haiku > > ODA JESENI > > > > Kak prebiti cucki > > megle se vlečeju > > prek brega > > Bog zna kam. > > > > Stari pijanec, > > skoro slepi, > > v truloj kleti, > > sam, kak pes. > > > > Plesnivo lišc'e > > veter odnaša, > > vrapci ščokaju > > kokošji drek. > > > > Čoravi maček, > > ofucani, grdi, > > na poceku dršc'e, > > betežen. > > > > Vrag ti jebi > > takvu lepotu. > > > > |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: zagorski haiku ![]() ...vrapci ščokaju kokošji drek ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-11-07 Lokacija: Negdje između gornje Vukojebine i Pripizdine donje
Poruka: 106
![]() | Re: zagorski haiku evo jedan bolesni, napusheni zagorski haiku: Vani dešč curi... Stara baba luk sadi... ...i zagazi se...
__________________ jebo vladu... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,924
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zagorski haiku još jedan zagorski Bara orje s kravami. Kojn se vritnul, otpala mu potkova. Došel Joža na gemišta a sad i iz ostalih krajeva lijepe naše ![]() LIČKI Kupus, krumpir. Kupus, krumpir. Bukva. Vuk zavija, Iđe medvid. Opet pada snijeg. IMOTSKI Zima je Pivac stoji na jednoj nogi. Vitar gonja lepušinu po guvnu. Jes ladno! DALMATINSKI Lešo blitva na pijatu. Furešti se gužvadu na vaporu. BOSANSKI (dijaspora )Deset, s lukom. Ladno pivo. Nema raje na Baščaršiji. Ko će platit moje meze? SLAVONSKI Kulen, šljiva. Preorana njiva. Bekrija brke suče. Zora se pomalja. Kad će već ti poticaji? |
| | |
![]() |
| Tagovi: haiku, zagorski |
« Za skijaše
|
Tko će biti Šef »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:20.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

jebo vladu...