Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Vicevi i Smiješni Tekstovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Zasto je pile preslo cestu? u Humor forumu; Dr. Franjo Tuđman: "Ponašanje kokoši dokazuje da je ona genetski programirana sastavnica orkestriranih međunarodnih pritisaka na Hrvatsku&...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-06-04, 08:31   #1 (permalink)
CH1
Uvaženi forumas

Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
CH1 se izdvaja iz mase
Zasto je pile preslo cestu?

Dr. Franjo Tuđman: "Ponašanje kokoši dokazuje da je ona genetski programirana sastavnica orkestriranih međunarodnih pritisaka na Hrvatsku"
***Anto Đapić: "Krenula je prema Drini da provjeri stanje hrvatskih granica"
***Bill Gates: "U drugom kvartalu 1998. izdat ćemo beta verziju Kokoš 98 koja ce istodobno prelaziti cestu i nesti 32-bitna jaja sa ActiveX kontrolama ugrađenim u mućak."
***Sigmund Freud: "Činjenica da uopće razmišljamo o tome da kokoš prelazi ulicu dokaz je naših potisnutih seksualnih frustracija".
*** Sadam Husein: "To je bio ničim izazvani akt provokacije i zato smo opravdano zasuli kokoš sa 35 tona bojnog otrova."
*** Milan Đukić: “Zasigurno je bila rec o kokosi srpske nacionalnosti. Ona je tim cinom zelela da svrati pozornost svetske javnosti na polozaj srpskog naroda u Hrvatskoj."
*** Darwin: "Kokosi su tijekom evolucije prirodnim odabirom postale disponirane da na odredjenom stupnju razvoja pocnu prelaziti cestu."
***Stari chicha Jeremijn: "Eh, sinko, u moje vrijeme nije se pitalo zasto kokos prelazi cestu."
***Kardinal Franjo Kuharic: "I Bog kada je silazio sa nebesa obrati se kokosi: Nedokucivi bit ce putevi tvoji, krenes li putem svojim - I kokos tad predje cestu i svi nikom ponikose."
***Franjo Arapovic: “Ha?” “Koga?” ”Cega?"
** Vlado Gotovac: "Zato sto je vladajuca struktura navela kokos na razmisljanje da to cini po svojoj slobodnoj volji, a zapravo kokos je to ucinila u sluzbi i po diktatu stranke na vlasti."
***Friedrich Nietzche: "Zato sto kada kokos prelazi cestu, cesta istodobno prelazi kokos."
** Dino Radja: "Nedajem intervjue i nemojte me slikati."
***Albert Einstein: "Da li je kokos presla cestu - ili je cesta presla kokos - vrlo je relativno i ovisi o tocki motrenja."
***Ministarstvo unutrasnjih poslova: "Nasa ekipa upravo vrsi ocevid. Kad dobijemo prve rezultate izdat cemo sluzbeno priopcenje."
***Miroslav Kutle: "Kokos? Koliko dionica ima ta kokos?"
***Iva Kutle: "A moze pijetao?"
***Uciteljica: Da dodje na drugu stranu.
***Platon: Za vise dobro.
***Aristotel: U prirodi je pileta da prilazi cestu.
***Karl Marx: To je povijesna nuznost.
***Saddam Hussein: To je bio isprovocirani cin pobune i sasvim smo opravdano ispustili 50 tona nervnog plina na njega.
***Hipokrat: Zbog viska ravnodusnosti u gusteraci.
***Martin Luther King: Imam viziju svijeta u kojem ce svi pilici biti slobodni da prelaze cestu, a da se pritom njihovi motivi ne dovode u pitanje.
*** Mojsije: Bog sidje s neba i rece piletu: "Ti ces prelaziti ceste."
*** Fox Mulder: Vidjeli ste pile vlastitim ocima kako prelazi cestu. Koliko jos pilica mora prijeci cestu da biste povjerovali?
***Richard Nixon: Pile nije preslo cestu. Ponavljam: pile NIJE preslo cestu.
** Macchiavelli: Bitno je da je pile preslo cestu i to opravdva svaki motiv koji je ono moglo imati.
** Jerry Seinfeld: Zasto itko prelazi cestu? Zasto se netko ne zapita, na kraju krajeva, zasto se pile uopce vrzmalo tuda?
** Carlos Vestendorp: To je jedini put koje pile moze prijeci uzimajuci u obzir Daytonski sporazum.
***Oliver Stone: Pitanje nije zasto je pile preslo cestu, nego tko je jos presao cestu dok smo mi bili zaokupljeni piletom.
** Buddha: Postavljanje tog pitanja negira nasu vlastitu pilecu prirodu.
***Ernest Hemingway: Da umre...Na kisi...Samo...
***Bill Clinton: Ja nisam imao nikakvu nemoralnu vezu s tim piletom.
** Isaac Newton: Pile koje se nalazi u stanju mirovanja ostat ce na jednom mjestu. Pile koje se krece u nekom referentnom sustavu prelazit ce ceste.
*** Darth Vader: Pile nije moglo odoljeti moci tamne strane.
*** Kapetan Kirk: Ceste... Krajnje granice...Ovo su putnici U55 Jajagera. Njihova petogodisnja misija je otkrivanje novih civilizacija i hrabri odlazak tamo kuda nijedno pile nije otislo.
*** Staljin: Ne zanima me, samo ga uhvatite! Trebaju mi jaja za omlet...
*** Salvador Dali: Riba.
*** Renne Descartes: Mislim, dakle pile postoji!
*** Groucho Marx: Pile? Koja je poanta price? Pa, ja sam imao ujaka koji je mislio da je pile. Ujna se umalo razvela od njega, ali ipak, trebala su nam jaja.
*** Cezar: Da dodje, vidi i pobjedi.
*** Adolf Hitler: Htjelo je pobjeci od plinske komore.
Odgovori sa citatom
Star 14-07-06, 13:54   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,936
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Zasto je pile preslo cestu?

Ćiro Blažević: Evidentno je da se, po mojim uputama, pile briljantno transformiralo iz faze obrane u fazu napada ne čekajući povratnu dubinsku loptu.

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cestu, pile, preslo, zasto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Kolekcija Viceva 2 Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 0 05-05-04 19:38

Trenutno vrijeme na forumu: 05:54.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114