Pokazujem rezultate 1 do 2 od 2

ZVJEZDANI DNEVNIK

Raspravljate o temi ZVJEZDANI DNEVNIK u Vicevi i Smiješni Tekstovi forumu, dio Humor foruma; ZVJEZDANI DNEVIK no.1 Zvjezdani nadnevak 291456.201468. Danas kao i svaki dan probudio sam se u svojoj kabini (ima senzorska vraaaaata), ...

Uvaženi forumas Avatar od korisnika mirko_zg
    Datum registracije
    25-11-06
    Poruka
    972
    Liked
    0 times

ZVJEZDANI DNEVNIK

ZVJEZDANI DNEVIK no.1

Zvjezdani nadnevak 291456.201468. Danas kao i svaki dan probudio sam se u svojoj kabini (ima senzorska vraaaaata), kao i obično ustao sam se iz svog kreveta i odlučio da ću danas biti pravi kapetan onakav kako već dugo nisam bio. Jebiga svako ima svoje probleme. Kontakt s novim čudnim bićima svakoga bi bacio u depru čak i najveće budale bez mozga. Dakle ustao sam s velikim namjerama uzdignute glave i ponosna pogleda čak sam i hodao kao pravi kapetan. Pogledah na sat kad ono kasnim na most već pet min. (zadržao sam se malo duže u wc-u, znate na što mislim, pa i kapetan mora drkat koji vam je?) znao sam da me prvi časnik neće pustiti na most jer je pokvareno đubre kojeg sam ja sa neke zvjezdane vukojebine uzdigao do toga što sad je. Đubre, učio je od najboljih. Mater ga se srami i zove me svaki dan i govori mi da ju ono đubre od muža tuče (mislim šta to mene boli kurac ja sam kapetan... ono mislim stvarno...) al dobro poslušam njene jade jer kad dođe u posjet sinu onda ja malo spolno općim s njom ali ništa strašno ( da kapetan mora i jebat!!!), ali stvarno ne kužim zašto me njezin sin toliko mrzi kao da sam mu jebo mater???? Ma svemirac... Dakle znao sam da ne mogu na most i otišao sam malo do birtije. U birtiji (zove se "4 kurca" tj. "4 sunca") umalo je došlo do incidenta... stvarno nisam mogao dokučiti razlog tome jer ne točimo sokove... mislim... Uglavnom ja sam si malo spil, častio sam i posadu ali nisam ništa platio jer sam kapetan, i tako malo po malo, puno po puno i napili se. Napili se jaran šef stroja i ja. Kuš bolje?? Pa reko ajmo se malo teleportirat iz zajebancije. Onda smo se malo teleportirali pa izmjenjivali nježne i strastvene dodire (peder me iskorištava dok sam pijan). Sve u svemu kad sam se otrijeznio našao sam se u zagrljaju aliena sa 4 kurca, 3 ruke (inače ima 4 ruke al je vojni invalid), 6 nogu dva oka i jednim nazubljenim zubom. Ne znam što sam radio s njim i kako sam tamo završio al on mi se samo zagonetno smješkao dok su mu se oči caklile od nekih algi što smo pušili.
    Zaključak
    -ranije se dizat
    -prestat s pićem i flertanjem s elienima
    -prestat s pićem
    -prestat s opijanjem
    Moj sljedeći cilj je ostvariti cilj.
    To be continued.... je li kapetan još svačija drolja? je li onaj elien bio prerušena drolja željna kurca. sve to i više u sljedećoj epizodi.

RISE and SHINE

xD Avatar od korisnika icegirl
    Datum registracije
    26-06-06
    Starost
    17
    Poruka
    6,735
    Liked
    3 times

Re: ZVJEZDANI DNEVNIK

sudeći po komentarima - nemoj nastaviti dalje

evo prvi komentar,,, daj malo akcije (mislim da se događa nešto)
    (¯`v´&#175
    `*.¸ .*´
    ¸.•´¸.•*¨) ¸.•*¨)
    (¸.•´ (¸ .•´ .•´ ¸¸.•¨¯`•.

Lajkaj nas na Facebooku