Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 17

Digitalna kamera-Handycam-video kamere

Raspravljate o temi Digitalna kamera-Handycam-video kamere u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; Lijep pozdrav ljudi! Kupujem kameru i to prvi puta u životu, dosta sam tražio po netu,forumima itd. ali nisam naišao ...

Regularni forumas Avatar od korisnika Dejan
    Datum registracije
    10-02-06
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Digitalna kamera-Handycam-video kamere

Lijep pozdrav ljudi! Kupujem kameru i to prvi puta u životu, dosta sam tražio po netu,forumima itd. ali nisam naišao na nekakvo riješenje i još uvijek se nemogu odlučiti što da uzmem. Pa vas molim za savjet,recenziju.. raspolažem s budžetom od 2500-3000kn. Vidim da ima kamerice s miniDV,DVD,HD..1.2,2mp što predlažete? Kakva su vam iskustva....
    U HGspot-u sam našao par što velite:
    Digitalna video kamera SONY DCR HC-47, (1.070 000 pixela), Mini DV, Memory Stick Duo, video out
    Digitalna video kamera CANON MV960 (800 000 pixela), Mini DV, video out, video in, MMC
    Digitalna video kamera CANON MD-150 (1.07 Mpixela), 16:9, Mini DV, SecureDigital, video out
    Digitalna video kamera CANON DC-211, (800 000 Pixela), DVD-R/RW + Poklon torbica, 2 x DVD-R medij, Pinnacle studio software

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Re: Digitalna kamera-Handycam-video kamere

Predlažem ti miniDV.

A koju? Ove oko 2000 kn su ti sve podjednake. Sony možda

Predpostavljam da ćeš ju koristiti u amaterske svrhe pa mislim da nema smisla kupovati neke skuplje.
    Pogledaj malo na netu recenzije, da se svašta korisnog saznati
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    10-02-06
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Koristiti će mi za sve od obitelji,koncerata,skupova,putovanja... onak da je neka srednja klasa neznam ovi nabrijani s pikselima jel to isplativo?

prof. Foruma Avatar od korisnika lotr0510
    Datum registracije
    07-11-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,180
    Liked
    0 times

ja ti predlažem da uzmeš neku sa hard diskom, nemaš nikakvih problema oko kupovanja kazetica ili dvd-a i nošenja toga sa sobom, a tolko koliko je kamera u početku skuplija poslije ti se isplati upravo na tome što netrebaš kupovati medije.materijal samo prebaciš u komp i radiš s njim što oćeš, a možeš i snimati od 5 do 25 sati,zavisno o kvaliteti slike i veličini diska.ja imam sony dvd kameru i zadovoljan sam, ali mi ide na živce da stalno razmišljam koliko još mogu snimati, dali sam uzeo još koji medij itd.Prednost je jedino to što ono što si nasnimao možeš odmah pogledati na bilo kojem dvd playeru.

Veteran par excellence Alchol Test Champion, Penguinoids Champion, Cannon Ball Champion, Ice Age 2 - The Meltdown Champion, Reach For The Sky Champion, Planet Racer Champion Avatar od korisnika Joks
    Datum registracije
    02-06-04
    Starost
    34
    Poruka
    14,150
    Liked
    495 times

Da ne otvaram novu temu ubacit ću se u ovu jer sam u sličnim dilemama kao i ti.

Nisam do sad imao nikakvu video kameru al došlo je vrijeme da se konačno nabavi jedna (mala djeca u obitelji itd...)
    Koristio bi kameru isključiva tako za obiteljske fešte, rođendane, za stvari za što je većina prosječnih korisnika i koristi, ništa profi, čisti amaterizam.

Nekako mi je najviše za oko zapela kamera s ugrađenim hard diskom, znači bez kazetica, diskova i sličnih medija za snimanje...

Evo recimo ja najviše gledam ovaj model:

SONY DCR-SR32E (HDD 30GB)

Moderan i kompaktan HDD Handycam kamkorder s tvrdim diskom visokog kapaciteta od 30 GB za dugotrajno snimanje i najvećim trenutno dostupnim optičkim zumiranjem od 40x

Do 20 sati i 50 minuta snimanja na ugrađeni tvrdi disk od 30 GB
    Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektiv
    Optičko zumiranje od 40x / digitalno zumiranje od 2000x
    STAMINA do 10 sati i 15 minuta (s dodatnom baterijom)
    Handycam stanica
    Više značajki
    Sustav pametne zaštite tvrdog diska s 3G senzorom i memorijom
    Napredni HAD CCD™ s 800,000 piksela
    LCD zaslon od 2,5 inča osjetljiv na dodir
    Intuitivan početni izbornik i funkcija vodiča
    Jednostavno sigurnosno kopiranje na računalo sa sinkronizacijom
    Gumb za snimanje na disk jednim dodirom na stanici za Handycam
    Super SteadyShot
    Super NightShot Plus
    Funkcija Easy Handycam za jednostavno, automatsko snimanje
    Utor Memory Stick DUO™ za snimanje fotografija
    Dodatni gumb za pokretanje / zaustavljanje snimanja na okviru LCD zaslona
    Brzi USB 2.0 (izlaz)
    Izbor 10 scena
    Informacije o baterijama
    PictBridge kompatibilnost za jednostavan ispis

...oko 4000kn dođe

Jel valja kaj ta kamera?
    Ima netko kakva iskustva ili neke druge preporuke do te cijene?
    .
    Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
    sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga

Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

prof. Foruma Avatar od korisnika lotr0510
    Datum registracije
    07-11-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,180
    Liked
    0 times

ja mislim da ti je ovo jedan od najboljih izbora, ako imaš lovu uzmi ju. čak ju možeš pronaći i za 3600-3700 u nekim dućanima

Datum registracije
    10-02-06
    Poruka
    91
    Liked
    0 times

Slažem se s ovom opcijom s hard diskom samo neznam kvalitet slike dali ima netko kakvih iskustava s takvim tipom kamere. Naletio sam na zanimljive podatke samo neznam dali su točni, naime kažu da mini DV ima bolju kvalitetu slike od ove DVD kamere isti tako je dosta teško obradjivati video materijal snimljen DVD kamerom(uvlačit ga u komp pa ga konverzirati,prebacivati jel on snima u drukčijem formatu mislim da je to mpeg1 tako nešto ,treba dosta prostora na hardu..).
    To su po mom mišljenju vječite dileme što je bolje-ovo ili ono

prof. Foruma Avatar od korisnika sunka5
    Datum registracije
    29-01-06
    Poruka
    1,374
    Liked
    1 times

Ja imam Sony-evu kameru sa miniDV kazeticama....I mogu reći da sam vrlo zadovljan...Na kazeticu stane 60 min a kazetica dođe cca 25 kn...Kada hoću sa kazete spržiti na DVD jednostavno kameru uključim na DVD recorder (ne na kompu već onaj na telki - linijski) stavim DVD u recorder (ili stavim da mi snima na HDD) stisnem rec na recorderu i play na kameri i to je to!!! Jedino je loše to što tako snima u omjeru 1:1 (ako imam 30 minuta snimke onda se to presnimava 30 minuta), ali to mi dobro dođe jer onda i gledam što sam snimio...Tako da mi uopće komp ne treba...
    Za one koji žele saznati više o Šunki:

Više o meni

Siva eminencija Avatar od korisnika Dr Jekyll
    Datum registracije
    24-04-07
    Starost
    32
    Poruka
    5,060
    Liked
    56 times

Citat Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
    Da ne otvaram novu temu ubacit ću se u ovu jer sam u sličnim dilemama kao i ti.

Nisam do sad imao nikakvu video kameru al došlo je vrijeme da se konačno nabavi jedna (mala djeca u obitelji itd...)
    Koristio bi kameru isključiva tako za obiteljske fešte, rođendane, za stvari za što je većina prosječnih korisnika i koristi, ništa profi, čisti amaterizam.

Nekako mi je najviše za oko zapela kamera s ugrađenim hard diskom, znači bez kazetica, diskova i sličnih medija za snimanje...

Evo recimo ja najviše gledam ovaj model:

SONY DCR-SR32E (HDD 30GB)

Moderan i kompaktan HDD Handycam kamkorder s tvrdim diskom visokog kapaciteta od 30 GB za dugotrajno snimanje i najvećim trenutno dostupnim optičkim zumiranjem od 40x

Do 20 sati i 50 minuta snimanja na ugrađeni tvrdi disk od 30 GB
    Carl Zeiss® Vario-Tessar® objektiv
    Optičko zumiranje od 40x / digitalno zumiranje od 2000x
    STAMINA do 10 sati i 15 minuta (s dodatnom baterijom)
    Handycam stanica
    Više značajki
    Sustav pametne zaštite tvrdog diska s 3G senzorom i memorijom
    Napredni HAD CCD™ s 800,000 piksela
    LCD zaslon od 2,5 inča osjetljiv na dodir
    Intuitivan početni izbornik i funkcija vodiča
    Jednostavno sigurnosno kopiranje na računalo sa sinkronizacijom
    Gumb za snimanje na disk jednim dodirom na stanici za Handycam
    Super SteadyShot
    Super NightShot Plus
    Funkcija Easy Handycam za jednostavno, automatsko snimanje
    Utor Memory Stick DUO™ za snimanje fotografija
    Dodatni gumb za pokretanje / zaustavljanje snimanja na okviru LCD zaslona
    Brzi USB 2.0 (izlaz)
    Izbor 10 scena
    Informacije o baterijama
    PictBridge kompatibilnost za jednostavan ispis

...oko 4000kn dođe

Jel valja kaj ta kamera?
    Ima netko kakva iskustva ili neke druge preporuke do te cijene?
    Uzmi bolje Sony DCR-SR52E, ima nešto bolje performanse. U Sloveniji košta oko 500 eura (512 po zadnjim informacijama) pa kad još središ povrat poreza (oko 100 eura), isplati se. Jedino je frka to što moraš 2 puta u Sloveniju pa treba izabrat neko mjesto koje je blizu granice.
    Ako misliš da si se izvuko, zajebo si se...

Uvaženi forumaš Avatar od korisnika Le frog
    Datum registracije
    24-02-07
    Poruka
    779
    Liked
    0 times

Imam DCR-SR30 i kamera je stvarno strava. Jedina zamjerka je slab kapacitet baterije a ostalo sve je super. HDD od 30gb je sasvim dovoljan i previše.
    "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer."

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku