| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Video Tehnika Raspravljate o temi Digitalna kamera-Handycam-video kamere u Tehnoklik forumu; Kolko ti baterija izdrži?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Veteran | Re: Digitalna kamera-Handycam-video kamere Kolko ti baterija izdrži?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Digitalna kamera-Handycam-video kamere Malo sam pročačko po recenzijama u Europi - ljudi imaju dvije zamjerke na taj model:baterija se brzo troši i lošija kvaliteta zvuka. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-05-07 Godina: 29
Poruka: 2
![]() | kamere sa tvrdim diskom Dali se isplati uzeti kameru sa tvrdim diskom sony DCR-SR290E? Kamera mi treba radi obiteljskih snimki, snimanja raznoraznih zabava, snimke sa putovanja... Želim da slika i zvuk budu vrhunski! Dali uzet tu ili neku drugu? |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Digitalna kamera-Handycam-video kamere da se ubacim u temu Samsung VP-D361 vidio sam da u metrou na akciji ova kamera dođe 1200kn pa me zanima dali to vrijedi te novce. pa bi molio ako se tko malo razumije u taj dio tehnike da da koji savjet... i dali ta kamera može snimat slike a ne samo video?? http://audiovisual.kelkoo.co.uk/b/a/...37/123501.html |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 56
![]() | Re: Digitalna kamera-Handycam-video kamere Pozdrav svima evo da javim kupio sam kamericu prije 2 dana model Sony DCR- HC37E miniDV je kamerica i mogu vam reći da sam zadovoljan njome, jedini prigovor je to što baterija traje s lcd-om 110min a jedna rezervna baterija za taj model najeftinija i najslabija dođe 450kn a najskuplja 890kn. Inače baterije su infolithium što znači da vidite koliko vam je preostalo smimanja. Što se tiče zuma on je 40X optički što je i više nego zadovoljavajuće ima tuch screen. Snimke možete prebaciti na komp preko fireware kabela ili usb-a ,a puni se strujnim adapterom. Cijena je 2199kn u ve-mil_u. Model HC-47E dođe oko 2900 a ima iste mogućnosti kao i HC-37E ali s njim dolazi daljinac i handy stanica što znači da ima postolje na koje se puni. Pa ko voli nek izvoli! Pozdrav Dejan.. ![]() |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-02-06
Poruka: 56
![]() | Re: Digitalna kamera-Handycam-video kamere Kamerica me služi i više nego dobro. Sada im je cijena 1900kn. Putovao sam u Francusku u Dijon na festival te sam s njom zabilježio sve što sam mogao vidjeti. Funkcija ima mali milion od efekata,ekspozicije,oštrine do fokusa,prjelaza scena do playera i što ja znam.... ali ima i jadnu tipku Easy koja kada ju uključite kamerica automatski podešava ekspoziciju,žarište i te profi karakteristike što znači da samo stisnete rec i snimate ona čini ostalo da bih se snimka što bolje snimila. Zum je i više nego dovoljan 40x ja sam s kraja dvorane snimao događaje na bini, bez problema sam zumirao čak i lice plesačice jedino što nisam imao stativ pa se malo slika trese. To je i jedina mana ako želite snimati malo detaljnije ˝profesionalnije˝ ništa bez stativa on je oko 100tinjak kuna.Što se tiče baterije ok s lcd-om snimate oko 110min a bez lcd-a 125min. Napuni se za otprilike 30min. Prebacivanje na kompjuter jednostavno preko firewire ulaza. A snimka i više od očekivanog kristalna i čista s savršenim bojama.Eto ja sam izuzetno zadovoljan ovom kamerom iz tog amaterskog ranga. Ako što još zanima pitajte.Pozdrav ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: digitalna, kamerahandycamvideo, kamere |
« mpeg2 i mpeg4
|
dvd recorder »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:04.