Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 20

koju video kameru da kupim

Raspravljate o temi koju video kameru da kupim u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; treba mi što manja, da ne ide na kazetice, da ima memoriju i da mogu kupovati dodatnu memoriju i da ...

Hard Sports Avatar od korisnika Pretorian
    Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    427 times

koju video kameru da kupim

treba mi što manja, da ne ide na kazetice, da ima memoriju i da mogu kupovati dodatnu memoriju

i da je jebena kvaliteta filmića, da se može što više snimati

možda da ima ugrađeni hard disk, preko 30 gigi hard disk, ali da ima i memoriju, da se spaja preko usb 2.0
    Zadnji Uredio Pretorian : 16-06-07 u 15:13

Regularni forumaš
    Datum registracije
    27-12-06
    Starost
    23
    Poruka
    348
    Liked
    0 times

Re: koju video kameru da kupim

imaš dobrih kamera u HG Spotu sa HDD-om negdi oko 5000 kn evo link: HGspot Online > Cjenik proizvoda
    a moj savjet je ova: Digitalna video kamera SONY DCR-SR72 (1,07 MPixela), HDD 60GB, video in/out

prof. Foruma Avatar od korisnika sunka5
    Datum registracije
    29-01-06
    Poruka
    1,374
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: Kristijan Pogledaj Poruke
    treba mi što manja, da ne ide na kazetice,
    Zašto ne kazetice Pa kazetice su male, uvijek uz kameru možeš imati 2 ili 3 kazetice a na svaku stane 60 min...

da ima memoriju i da mogu kupovati dodatnu memoriju
    A kakvu memoriju?? Ima sam sa ugrađenim HDD ili one koje prže direkt na DVD

možda da ima ugrađeni hard disk, preko 30 gigi hard disk, ali da ima i memoriju, da se spaja preko usb 2.0
    Koju memoriju??? Znači, uz HDD još i memoriju (!?)...I da, kamere se spajaju preko FireWire-a ne preko USB-a (ovako je brži prijenosi i ne gubi se na kvaliteti)...

Još jednom ti savjetujem da malo više razmišliš o kameri na DV kazetice...I kamera je jeftinija a i praktičnije je...
    Za one koji žele saznati više o Šunki:

Više o meni

Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    427 times
    ne mora biti usb, može i firewire, ne želim dv kazetice baš zbog tog prebacivanja, može biti i da ima hdd i da ima direktno prženje na dvd, to mi je svejedno, bolja mi je da ima hdd, memoriju onda ne mora imati

Citat Pravi autor: IvanGNR Pogledaj Poruke
    imaš dobrih kamera u HG Spotu sa HDD-om negdi oko 5000 kn evo link: HGspot Online > Cjenik proizvoda
    a moj savjet je ova: Digitalna video kamera SONY DCR-SR72 (1,07 MPixela), HDD 60GB, video in/out
    to mi je prevelika kamera, imam već takvu, treba mi nešto malo, skroz malo, što manje to bolje

znači hdd ugrađen, spajanje firmware ili usb svejedno
    da bude mala - štooooo manja
    odlična kvaliteta - što više pixela

kak vam se ovo čini, jel ovo malo

evo ove veličine mi je dobra, ali nema te sve funkcije

Zadnji Uredio Pretorian : 16-06-07 u 18:51

Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    427 times

anybody

mrzitelj Avatar od korisnika Servant
    Datum registracije
    05-11-05
    Starost
    24
    Poruka
    5,786
    Liked
    97 times

Imaš u novom bugu (koji mi je ostao u zagrebu nazalost) clanak na 4,5 stranica o kamerama raznim...

Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    427 times

ok kupim danas na kiosku thanks

prof. Foruma Avatar od korisnika lotr0510
    Datum registracije
    07-11-06
    Starost
    24
    Poruka
    1,180
    Liked
    0 times

World's Smallest and Lightest High-Definition Digital Video Camera Takes 7.1-Megapixel Still Images | Digital Camera Websites: Digital Photography News

pogledaj ovo, neznam kad će doći do nas(ako će doći)ali mi izgleda dobro, možda da probaš naći neki stariji model, jedino neznam dal ti je problem što je Sanyo

Datum registracije
    20-02-04
    Poruka
    23,076
    Liked
    427 times

megapixeli mi ne trebaju jer neću slikati već snimati, mora biti jebena kvaliteta snimanja, po danu a i po noći, što manja i da snima na hdd, očito nema ni jedne takve

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    399 times

Ako hoćeš kvalitetu snimka uzmi mini DV.
    Ako hoćeš dobru snimku noću uzmi reflektor.

Ne znam šta još, gledaj da je 3CCD
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku