| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Video Tehnika Raspravljate o temi koju video kameru da kupim u Tehnoklik forumu; treba mi što manja, da ne ide na kazetice, da ima memoriju i da mogu kupovati dodatnu memoriju i da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | koju video kameru da kupim treba mi što manja, da ne ide na kazetice, da ima memoriju i da mogu kupovati dodatnu memoriju i da je jebena kvaliteta filmića, da se može što više snimati možda da ima ugrađeni hard disk, preko 30 gigi hard disk, ali da ima i memoriju, da se spaja preko usb 2.0
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 16-06-07 u 14:13. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koju video kameru da kupim imaš dobrih kamera u HG Spotu sa HDD-om negdi oko 5000 kn evo link: HGspot Online > Cjenik proizvoda a moj savjet je ova: Digitalna video kamera SONY DCR-SR72 (1,07 MPixela), HDD 60GB, video in/out
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 946
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koju video kameru da kupim Zašto ne kazetice Pa kazetice su male, uvijek uz kameru možeš imati 2 ili 3 kazetice a na svaku stane 60 min...A kakvu memoriju?? Ima sam sa ugrađenim HDD ili one koje prže direkt na DVD Citat:
Znači, uz HDD još i memoriju (!?)...I da, kamere se spajaju preko FireWire-a ne preko USB-a (ovako je brži prijenosi i ne gubi se na kvaliteti)...Još jednom ti savjetujem da malo više razmišliš o kameri na DV kazetice...I kamera je jeftinija a i praktičnije je... | |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Administrator | ne mora biti usb, može i firewire, ne želim dv kazetice baš zbog tog prebacivanja, može biti i da ima hdd i da ima direktno prženje na dvd, to mi je svejedno, bolja mi je da ima hdd, memoriju onda ne mora imati Citat:
znači hdd ugrađen, spajanje firmware ili usb svejedno da bude mala - štooooo manja odlična kvaliteta - što više pixela kak vam se ovo čini, jel ovo malo evo ove veličine mi je dobra, ali nema te sve funkcije
__________________ Registriraj se na Croportal Forum ovdje | Što je Croportal - Vodič za korisnike Croportal.net - Najnovije surf vijesti | Croportal API - Tools, feeds, widgets... | Croportal.net - Dodaj Surf Zadnji Uredio Kristijan : 16-06-07 u 17:51. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,122
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koju video kameru da kupim World's Smallest and Lightest High-Definition Digital Video Camera Takes 7.1-Megapixel Still Images | Digital Camera Websites: Digital Photography News pogledaj ovo, neznam kad će doći do nas(ako će doći)ali mi izgleda dobro, možda da probaš naći neki stariji model, jedino neznam dal ti je problem što je Sanyo |
| | |
| | #10 (permalink) |
| charolastra | Re: koju video kameru da kupim Ako hoćeš kvalitetu snimka uzmi mini DV. Ako hoćeš dobru snimku noću uzmi reflektor. Ne znam šta još, gledaj da je 3CCD
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: video kamera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.

Pa kazetice su male, uvijek uz kameru možeš imati 2 ili 3 kazetice a na svaku stane 60 min...