| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Video Tehnika Raspravljate o temi koju video kameru da kupim u Tehnoklik forumu; evo ako nisi kupio BUG te male kamere s hdd-om su dosta skupe, najjeftinija je JVC za ~3500kn... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koju video kameru da kupim koju kameru da uzmem :SONY DCR-HC27E, digitalna kamera - Carl Zeiss Vario-Tessar Lens; 800,000 pixels Advanced HAD CCD; 20x Optical Zoom / 800x Digital Zoom; STAMINA up to 14 hours 50 minutes (with optional battery); 2.5" LCD screen with touch panel; Super SteadyShot; NightShot... ili jvc mz-mg 27 |
| | |
| | #17 (permalink) |
| charolastra | Re: koju video kameru da kupim Onda imaš ogroman izbor između Sony-a, Panasonica i ekipe sa miniDV kazeticom. Da ti ne pametujem puno imaš jedan model Panasonica koji ima opciju slikanja slika uz snimanje, prijatelj ju je nahvalio pa eto čisto kao prijedlog
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,494
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koju video kameru da kupim Ja sam uvijek bio za Sony i Carl Zeiss, to je moja preporuka
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koju video kameru da kupim ak je miniDV onda panasonic.. tako čuo od znalaca, nabavio... valjda itekako! ak je HDD onda sony, al neka skuplja jer ovi slabi modeli imaju očajni auto-focus i slične bitne sitnice!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: video kamera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.