Pokazujem rezultate 1 do 6 od 6

LCD monitor mi smeta više neg CRT

Raspravljate o temi LCD monitor mi smeta više neg CRT u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; Jučer sam kupio LCD monitor Samsung 940nw i ne mogu normalno gledat, kao da škiljim, kao da mi je prevelik ...

Starter
    Datum registracije
    26-05-07
    Starost
    37
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

LCD monitor mi smeta više neg CRT

Jučer sam kupio LCD monitor Samsung 940nw i ne mogu normalno gledat, kao da škiljim, kao da mi je prevelik napor gledat u njega. Maximalno sam smanjio kontrast i svjetlinu. (Sad kad mi je max smanjeno gornja polovina monitora je puno tamnija od dolnje) LCD monitor mi smeta više neg CRT Samsung 955 neznam što da radim!!?

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,907
    Liked
    399 times

Re: LCD monitor mi smeta više neg CRT

Jel ti dobro podešena rezolucija?

Obično bi trebala biti 1280x1024 pa pokušaj to provjeriti
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Neptune
    Datum registracije
    25-01-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,041
    Liked
    0 times

I meni same shit, prije su mi smetali LCD monitori, al sad sam se navikao.

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika ludiabra
    Datum registracije
    18-11-05
    Poruka
    2,363
    Liked
    2 times

Pa vidi si refresh rate...

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Namjesti rezoluciju na 1440x900, automatic prepoznavanje geometrije i pokreni program MagicBright da podesis razliku u svjetlini i MagicTune za dodatna namjestanja, al nemoj pretjerivat... Uglavnom, ovo ti je 16:10 monitor, pa kao si ostavio staru rezoluciju moguce da ti je slika deformirana...
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

Regularni forumas Avatar od korisnika ante19
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    23
    Poruka
    152
    Liked
    0 times

mi na faksu imamo neke siemensove isto ubijaju oči nemoš ga gledat 15 minuta

smeća..

ovaj na laptopu i ostali LCD ne smetaju dakle zaključak je da je problem u onom monitoru a ne treba generalizirati..
    ..misevi iz rupa izisli..

Lajkaj nas na Facebooku