| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Video Tehnika Raspravljate o temi pomoc u Tehnoklik forumu; imam dvb-s 1030 infinity i kabal za komp molim pomoc kako to da spojim da bi mogao otkljucati kanale... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 89
![]() | Re: pomoc a koji kabal imaš? pretpostavljam nul modem kabal(isti kao serijski rs-232 samo su mu pinovi 2-3 3-2 5-5) znači spajaš na serijski port ako imaš ako nemaš imaš usb-serijski kabal i moraš imati uploader neki program za infinity a sa tim receiverom malo toga češ gledati bolje zemi daw 1010 ili yu-ma-tu i gledaš p*emiere digitv paket i još dosta toga eto |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Godina: 27
Poruka: 2
![]() | Re: pomoc hvala na tome ali mene zanima sta tocno mogu sa ovim sto imam. tj sa ovim resiverom i kablom za komunikaciju sa racunalom. nisam strucnjak tj nemam pojma al volio bi da mi netko objasni sta tocno da uradim da mi racunalo prepozna reciver itd koji program da instaliram za to |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc Za to nađi neki specijalizirani forum... ovdje ti nitko neće moći pomoći... za svaki prijemnik imaš specifičan set software i program kojim ga ubacuješ. Guglaj za forume namjenjene tome.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 89
![]() | Re: pomoc Citat:
ali koliko pratim to neš puno da gledaš s tim receiverom ipak je FTA znači samo slobodne programe iliti "otključane" a stranice su ti crosat,sathelp,hacksat ah guglaj (btw mislim da je taj infinity=digimax 9010 ili tak nešt-hardwerski i softwerski) | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dekodiranje, kanala, satelitskih |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:44.