Pokazujem rezultate 1 do 5 od 5

pomoc

Raspravljate o temi pomoc u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; imam dvb-s 1030 infinity i kabal za komp molim pomoc kako to da spojim da bi mogao otkljucati kanale...

Starter
    Datum registracije
    09-02-08
    Starost
    30
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

pomoc

imam dvb-s 1030 infinity i kabal za komp molim pomoc kako to da spojim da bi mogao otkljucati kanale
    Zadnji Uredio pz-1111-dj : 09-02-08 u 13:13 Razlog: hitno trebam pomoc

Regularni forumaš Avatar od korisnika klostrobuster
    Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

Re: pomoc

a koji kabal imaš? pretpostavljam nul modem kabal(isti kao serijski rs-232 samo su mu pinovi 2-3 3-2 5-5)
    znači spajaš na serijski port ako imaš ako nemaš imaš usb-serijski kabal i moraš imati uploader neki program za infinity
    a sa tim receiverom malo toga češ gledati bolje zemi daw 1010 ili yu-ma-tu i gledaš p*emiere digitv paket i još dosta toga eto

Starter
    Datum registracije
    09-02-08
    Starost
    30
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

hvala na tome ali mene zanima sta tocno mogu sa ovim sto imam. tj sa ovim resiverom i kablom za komunikaciju sa racunalom. nisam strucnjak tj nemam pojma al volio bi da mi netko objasni sta tocno da uradim da mi racunalo prepozna reciver itd koji program da instaliram za to

Akademik Foruma Avatar od korisnika _Aris_
    Datum registracije
    12-05-05
    Starost
    26
    Poruka
    4,752
    Liked
    1 times

Za to nađi neki specijalizirani forum... ovdje ti nitko neće moći pomoći... za svaki prijemnik imaš specifičan set software i program kojim ga ubacuješ. Guglaj za forume namjenjene tome.
    Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe,
    svaki poljubac za tvoje usne i
    svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu.

Regularni forumaš Avatar od korisnika klostrobuster
    Datum registracije
    07-11-07
    Starost
    28
    Poruka
    254
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: pz-1111-dj Pogledaj Poruke
    hvala na tome ali mene zanima sta tocno mogu sa ovim sto imam. tj sa ovim resiverom i kablom za komunikaciju sa racunalom. nisam strucnjak tj nemam pojma al volio bi da mi netko objasni sta tocno da uradim da mi racunalo prepozna reciver itd koji program da instaliram za to
    a odi na news grupu hr.rec.tv.satelitska i tamo pitaj
    ali koliko pratim to neš puno da gledaš s tim receiverom ipak je FTA znači samo slobodne programe iliti "otključane" a stranice su ti crosat,sathelp,hacksat ah guglaj (btw mislim da je taj infinity=digimax 9010 ili tak nešt-hardwerski i softwerski)

Lajkaj nas na Facebooku