ima rupu![]()
Raspravljate o temi Predstavljam: TV LG Scarlet Slim LCD u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; A što reći nego WOW i , mislim da .... ne ipak sam bez riječi The 'Scarlet' range? Has LG ...
Zadnji Uredio daidza : 19-07-08 u 15:05
ima rupu![]()
neću niš zaključivat dok nevidim kaku sliku ima, dizajnerski je jeben.....
p.s.
philips rules![]()
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
eto imo ga prilike testirati i zaključak je da će ga kupovati samo žene i šminkeri kojima nije bitna slika već izgled televizora![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
šta, ne pomaže mu ni true motion ni toliki dina,mički kontrast![]()
Moje subjektivno mišljenje govori ovako, SD mu je ok, čini mi se da se za koplje bolje od novih Sony-a i Panasonica. No kada dođemo do HD onda kaska 2 koplja za njima. Ima fensi šmensi pizdarije koje će ti biti zanimljive tjedan dana, a onda će pasti u zaborav. Uglavnom kada stavim pred sebe Panasonica TX-37LZD80F i LG seriju nemam dvojbe koji ću izabrat.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.