preko digitalnog zemaljskog možeš bez ikakve naknade gledati HRT1, HRT2, RTL i Novu TV.
preko digitalnog satelitskog možeš pratiti HRT1 i 2, i to samo emisije iz domaće produkcije. za HRT+ ti je potrebna kartica.
Raspravljate o temi satelitski prijemnik u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; Combo prijemnik = digitalni zemaljski + digitalni satelitski prijemnik sve u jednom integrirano ... Hoću li s njima bez ikakvih ...
preko digitalnog zemaljskog možeš bez ikakve naknade gledati HRT1, HRT2, RTL i Novu TV.
preko digitalnog satelitskog možeš pratiti HRT1 i 2, i to samo emisije iz domaće produkcije. za HRT+ ti je potrebna kartica.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
ma gle ja mislim si ovo uzeti
I onda kad hoću prebacim se na digitalni pa gledam HRT, a kasnije se prebacim na satelitski ..Kod:- Combo uređaj koji omogućuje prijem digitalnih zemaljskih (DVB-T) i satelitskih (DVB-S) programa zbog ugrađena dva tunera
si me shvatio, jel može tako raditi ?![]()
ne razumijem, šta ti u mom odgovoru nije jasno?
pitao si jel možeš gledat HRT preko njega. napisao sam ti za oba.
He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.
joooj
Uređaj je combo . Znači u sebi ima integriran i digitalni zemaljski prijemnik i satelitski zemaljski prijemnik
Pogledaj
i sada mene zanima da li ću moći pratiti sve šta se dešava na hrt 1,2 jer je Digitalni zemaljski prijemnik integriran zajedno sa satelitskimKod:http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4170006
ne znam bolje objasnit![]()
da, znam što je combo uređaj.
ajmo onda još jednostavnije.
spojiš to sve na TV, pritisneš jednu tipku na daljinskom i upališ digitalni zemaljski prijamnik. gledaš 4 nacionalna hrvatska programa.
pritisneš drugu tipku, upališ digitalni satelitski prijamnik i gledaš Cecu na BN-u, Thompsona na CMC-u i slično. Možeš gledat i HTV, ali samo emisije koje smo mi Rvati sami napravili (pogledaj na txt-u koje emisije nemaju pokraj onu pahuljicu)
evo, ja jednostavnije ne mogu...
za 1000 kn bi mogo šta dobro napravit ?