Pokazujem rezultate 1 do 8 od 8

satelitski prijemnik

Raspravljate o temi satelitski prijemnik u Video Tehnika forumu, dio Tehnoklik foruma; Combo prijemnik = digitalni zemaljski + digitalni satelitski prijemnik sve u jednom integrirano ... Hoću li s njima bez ikakvih ...

Regularni forumas Avatar od korisnika djzuza
    Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times

satelitski prijemnik

Combo prijemnik = digitalni zemaljski + digitalni satelitski prijemnik sve u jednom integrirano ... Hoću li s njima bez ikakvih problema moći gledati HRT 1,HRT2 a da ne trebam kupovati HRT karticu ?? I molim vas ako mi možete reći neke od free air programa .. hvala

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

Re: satelitski prijemnik

preko digitalnog zemaljskog možeš bez ikakve naknade gledati HRT1, HRT2, RTL i Novu TV.

preko digitalnog satelitskog možeš pratiti HRT1 i 2, i to samo emisije iz domaće produkcije. za HRT+ ti je potrebna kartica.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: raven21 Pogledaj Poruke
    preko digitalnog zemaljskog možeš bez ikakve naknade gledati HRT1, HRT2, RTL i Novu TV.

preko digitalnog satelitskog možeš pratiti HRT1 i 2, i to samo emisije iz domaće produkcije. za HRT+ ti je potrebna kartica.
    ma gle ja mislim si ovo uzeti
    Kod:
    - Combo uređaj koji omogućuje prijem digitalnih zemaljskih (DVB-T) i satelitskih (DVB-S) programa zbog ugrađena dva tunera
    I onda kad hoću prebacim se na digitalni pa gledam HRT, a kasnije se prebacim na satelitski ..

si me shvatio, jel može tako raditi ?

reMember A Worm`s Life Champion, Zombie Storm Champion Avatar od korisnika raven
    Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

ne razumijem, šta ti u mom odgovoru nije jasno?

pitao si jel možeš gledat HRT preko njega. napisao sam ti za oba.
    He's a tourist. He vacations in people's lives, takes pictures, puts them in his scrapbook and moves on. All he's interested in are stories. Basically, he's selfish.

Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times

joooj

Uređaj je combo . Znači u sebi ima integriran i digitalni zemaljski prijemnik i satelitski zemaljski prijemnik

Pogledaj
    Kod:
    http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=4170006
    i sada mene zanima da li ću moći pratiti sve šta se dešava na hrt 1,2 jer je Digitalni zemaljski prijemnik integriran zajedno sa satelitskim

ne znam bolje objasnit

Datum registracije
    28-01-07
    Starost
    29
    Poruka
    4,079
    Liked
    313 times

da, znam što je combo uređaj.

ajmo onda još jednostavnije.
    spojiš to sve na TV, pritisneš jednu tipku na daljinskom i upališ digitalni zemaljski prijamnik. gledaš 4 nacionalna hrvatska programa.
    pritisneš drugu tipku, upališ digitalni satelitski prijamnik i gledaš Cecu na BN-u, Thompsona na CMC-u i slično. Možeš gledat i HTV, ali samo emisije koje smo mi Rvati sami napravili (pogledaj na txt-u koje emisije nemaju pokraj onu pahuljicu)

evo, ja jednostavnije ne mogu...

Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: raven21 Pogledaj Poruke
    da, znam što je combo uređaj.

ajmo onda još jednostavnije.
    spojiš to sve na TV, pritisneš jednu tipku na daljinskom i upališ digitalni zemaljski prijamnik. gledaš 4 nacionalna hrvatska programa.
    pritisneš drugu tipku, upališ digitalni satelitski prijamnik i gledaš Cecu na BN-u, Thompsona na CMC-u i slično. Možeš gledat i HTV, ali samo emisije koje smo mi Rvati sami napravili (pogledaj na txt-u koje emisije nemaju pokraj onu pahuljicu)

evo, ja jednostavnije ne mogu...

haha nasmijao si me

hvala care shvatio sam

Datum registracije
    12-03-09
    Starost
    18
    Poruka
    74
    Liked
    0 times