| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Video Tehnika Raspravljate o temi Sony HDR-SR7E u Tehnoklik forumu; Iznimno kompaktan i moderno dizajniran AVCHD HDD Handycam s ClearVid CMOS senzorom, x.v.Colour tehnologijom i Carl Zeiss® Vario-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Sony HDR-SR7E Iznimno kompaktan i moderno dizajniran AVCHD HDD Handycam s ClearVid CMOS senzorom, x.v.Colour tehnologijom i Carl Zeiss® Vario-Sonnar®T* objektivom. Uz 60 GB HDD-a snima 1080i HD filmove do 22 sata. jebena igračkica, košta oko 9.000 kuna, ali ima sve živo kvaliteta snimanja: HD XP (AVC HD 15 Mb/s) / HD HQ (AVC HD 9 Mb/s) / HD SP (AVC HD 7 Mb/s) / HD LP (AVC HD 5 Mb/s) / SD HQ (SD 9 Mb/s) / SD SP (SD 6 Mb/s) / SD LP (SD 3 Mb/s) Neke značajke: # Snimanje u visokoj rezoluciji od 1080i (AVCHD format) # Do 22 sata snimanja u visokoj rezoluciji na interni HDD od 60 GB # Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T* # ClearVid CMOS senzor za optimalnu kvalitetu slike # x.v.Način rada u boji za jarke, žive i vjerodostojne boje # Brzo pretraživanje s novim, inteligentnim funkcijama pretraživanja: Film Roll Index (Indeks filmske role), Face Index (Indeks lica), Highlight Index (Indeks označenog) # Snimanje fotografija od 6,1 megapiksela i dvostruko snimanje od 4,3 megapiksela tijekom snimanja filmova # Super SteadyShot (optički) # Optičko zumiranje od 10x / digitalno zumiranje od 20x # Gumb koji se može dodijeliti za ručne funkcije # STAMINA do 5 sati i 55 minuta (s dodatnom baterijom i upotrebom optičkog tražila) # 2,7-inčni široki "Clear Photo LCD plus" sa zaslonom osjetljivim na dodir # Dolby® Digital 5.1 Creator za snimanje surround zvuka pomoću ugrađenog mikrofona # Mogućnost glatkog sporog snimanja za napredno usporeno snimanje # Dodatni gumb za pokretanje / zaustavljanje snimanja na okviru LCD zaslona # Intuitivan početni izbornik i funkcija vodiča # HDMI™ izlaz za televizor s podrškom za HD rezoluciju # Brzi USB 2.0 (ulaz / izlaz) # Informacije o baterijama # Automatski poklopac objektiva možda si piknem, malo je preskupa, ali predobra je |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-06-07 Godina: 23
Poruka: 101
![]() | Re: Sony HDR-SR7E Citat:
Naravno ja preferiram SONY! ![]() | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sony HDR-SR7E Kiki jesi ti kupio ovo?? Ja sam sad ubo UX19E, predobra je... kombinacija hard-disk i dvd snimač. Blesavo mi je samo što se ugrađena bljeskalica ne može koristiti kao lampa za snimanje.
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio _Aris_ : 27-04-08 u 17:07. |
| | |
![]() |
| Tagovi: sony kamera, sony kamkorder, sony sr7 |
« VHS na DVD
|
Pomoc molim »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:53.