| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Video Tehnika Raspravljate o temi Titlovi na dvd-rw Sony „Rdr-hx720“ u Tehnoklik forumu; Kupio sam Home DVD-rw Sony „Rdr-hx720“ i super je ali mana mu je šta ne može da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 94
![]() | Titlovi na dvd-rw Sony „Rdr-hx720“ Kupio sam Home DVD-rw Sony „Rdr-hx720“ i super je ali mana mu je šta ne može da prikazuje divx titlove šta je i razumljivo pošto je to u osnovi Dvd recorder. Ne bih postavio pitanje da mi kolega nije rekao da je čuo da postoje programi koji mogu da urežu (tj. zalijepe) titl u Divx tako da to bude jedna cjelina i onda ih je moguće gledati na bilo kome Home dvd playeru. Dali je to točno i kojim programom mogu to da uradim. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-07 Lokacija: rijeka-bjelovar Godina: 24
Poruka: 89
![]() | Re: Titlovi na dvd-rw Sony „Rdr-hx720“ možeš tako ali isto malo proguglaj i probaj skinut novi firmware za recorder jer sony maltene kopira od pioneera, a za pioneera je potrebno ubaciti novi firmware da bi titlove prikazivao |
| | |
![]() |
| Tagovi: dvdrw, rdrhx720, sony, titlovi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:08.