| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Alergija u Osijeku u Lijepa Naša forumu; evo ekipa da samo najavim svim alternativcima i punkerima da je 11.01.2008 u mini teatreu Zadarski band Alergija ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Alergija u Osijeku evo ekipa da samo najavim svim alternativcima i punkerima da je 11.01.2008 u mini teatreu Zadarski band Alergija stoga i moja malenkost dolazi u Osijek. pa nadam se da se vidimo MySpace.com - a l e r g i j a - Zadar, CT - Punk / Punk / Punk - www.myspace.com/alergijaband
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Alergija u Osijeku Zvucite nesto ala Toy Dollsi ili malo "jače" ala Exploited ili neka sredina ala One Way System? Nemrem se vise sjetiti drugih bandova perjanica zanra. Ipak je davno bilo moji punkerski dani
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:38.

)
?