| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Čija je riva Lipša? u Lijepa Naša forumu; evo mojim dalmatincima spličanima, bez uvrede i ljutnje samo me zanimaju mišljenja. Mislim da su vam ove tende zajebale ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Čija je riva lipša? | |||
| Splitska | | 3 | 8.82% |
| Zadarska | | 31 | 91.18% |
| Glasači: 34. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,111
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čija je riva Lipša? Citat:
Ova nova splitska riva je jedan od najružnijih najgadnijih, najogavnijih, najočajnijih, općenito arhitektonski najlošije izvedenih javnih prostora u ovom dijelu Europe. Uopće nije problem pronać rivu ljepšu od ove splitske. Svaka riva, u svakom gradu na moru je ljepša od ove splitske. Citat:
Čak bih se usudio reć da je ovo jedna od najvećih pizdarija napisanih na ovom forumu, otkako sam ja registriran. Bilo je zaista svačega, ali ovo spada u sam vrh, vrh vrhova, ljudske gluposti. Prototip gluposti. Idealna, metafizički savršena kretenarija.
__________________ LOŽA PUNA MAFIJE, STADION PRAZNINE, SRCE NIKAD SNAŽNIJE DOK NAŠ HAJDUK NESTAJE | ||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:54.