| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Čija je riva Lipša? u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Anthony a je sad a nediljet a raštane... |
| Vidi Rezultate Anketa: Čija je riva lipša? | |||
| Splitska | | 3 | 8.33% |
| Zadarska | | 33 | 91.67% |
| Glasači: 36. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-02-06 Lokacija: JADERA
Poruka: 146
![]() | Re: Čija je riva Lipša? sto trebam nekog pitat sto da napisem , koji van je k. ......... jel mogu pisat i izrazavat se kako ocu , ne treba se sve svacat doslovce al sto bi ja to sad objasnjava opce .....nema smisla jer opet ce me se mudro filozofski oprat .......... zadar je svjetski dragulj .
__________________ svi smo mi bore lee |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čija je riva Lipša? Mislim da netko tko je potpuno neutralan po pitanju Dalmacije (čitaj: ja) može najobjektivnije ocjeniti koji je grad u Dalmaciji najljepši... Citat:
Da ne bi bilo svađe, ja kažem Dubrovnik ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Čija je riva Lipša? Alo Alo ja zivin na poluotoku i mogu reci da je nasa riva najlipsa na svitu a pogotovo zalazak Kladin se da bi se samnom slozija i Alfred Hitchcock
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čija je riva Lipša? bio sam na svim dalmoškim rivama al makarska mi se najviše svidila, možda zato jer sam tam bio najviše puta ali prije zbog uvale između poluotoka pa kad trajekt mora ciljat ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.