Stranica 3 od 4 PrvoPrvo 1234 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 36

DEBELJAK selo u općini Sukošan

Raspravljate o temi DEBELJAK selo u općini Sukošan u Zadar forumu, dio Lijepa Naša foruma; i da,još nešto..ako se obitelj poginulog ne buni što sportski centar nosi njegovo ime,i što je to sve donirano u ...

Starter
    Datum registracije
    17-03-09
    Poruka
    2
    Liked
    0 times

Re: DEBELJAK selo u općini Sukošan

i da,još nešto..ako se obitelj poginulog ne buni što sportski centar nosi njegovo ime,i što je to sve donirano u njegovu čast i zasluge,koji k...c se vi imate javljati??!!!očito nekima smeta čim se nešto pomakne na bolje..a bitno da ode seru kako obožavaju i vole svoje misto..daj,molin te!!
    i kad već toliko spominjete te koji se bogate i kradu na račun mista,molim vas da napišete imenom i prezimenom koji su to!a ne se krijete iza onoga "svi znamo koji su to"..ne,ne znamo..a baš ne zanima čija ćete imena staviti..

Starter
    Datum registracije
    06-03-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: debeljak007 Pogledaj Poruke
    i da,još nešto..ako se obitelj poginulog ne buni što sportski centar nosi njegovo ime,i što je to sve donirano u njegovu čast i zasluge,koji k...c se vi imate javljati??!!!očito nekima smeta čim se nešto pomakne na bolje..a bitno da ode seru kako obožavaju i vole svoje misto..daj,molin te!!
    i kad već toliko spominjete te koji se bogate i kradu na račun mista,molim vas da napišete imenom i prezimenom koji su to!a ne se krijete iza onoga "svi znamo koji su to"..ne,ne znamo..a baš ne zanima čija ćete imena staviti..

a kome govoriti,u debeljaku kad se nešto napravi uvik će se naći nešto ili je ukra ili nije napravljeno kako triba ili neko nije zadovoljan,a kad se ne napravi onda se napada što se ne napravi di su novci ovo ono....ajde mudraci kad već spominjete te "svi znamo ko su"(ročkovi) što je debeljak ima prije 4-5 godina a što ima sad što ima el-tim sada a nije ima prije,što su ročkovi napravili a nisu imali prije,el-tim je sve reflektore koji u debeljaku postoju DONIRA bez ikakve naknade,a vi serete svakog,ajde mudraci što ste vi napravili za dobrobit sela?

Starter
    Datum registracije
    12-08-08
    Poruka
    32
    Liked
    0 times

S onime kako sad Debeljak izgleda ja sam ponosan da sam od tamo! Još da se uspije riješiti voda do kraja godine, misto je išlo velik korak naprijed!

Starter
    Datum registracije
    05-03-09
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Talking Re: DEBELJAK selo u općini Sukošan

Citat Pravi autor: alfist159 Pogledaj Poruke
    S onime kako sad Debeljak izgleda ja sam ponosan da sam od tamo! Još da se uspije riješiti voda do kraja godine, misto je išlo velik korak naprijed!
    je nešto bolje izgleda samo nažalost na račun čovika koji je da život za drugu državu! Baš me zanima kad općina tj. mjesni odbor misli napravit nešto za dobrobit mista!
    a sramote da neko zaradi na račun nečijeg života dakako ROČKOVI

Starter
    Datum registracije
    06-03-09
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: trafostanica Pogledaj Poruke
    je nešto bolje izgleda samo nažalost na račun čovika koji je da život za drugu državu! Baš me zanima kad općina tj. mjesni odbor misli napravit nešto za dobrobit mista!
    a sramote da neko zaradi na račun nečijeg života dakako ROČKOVI

nemogu se ne nasmijati
    alfist aj promini nick napravi novi bmw-7_manijak
    ćaća ti je sad kontaktira ove iz tvornice bmw-a i stiže ravno iz tvornice isprid kuće u nedilju te čeka!

Starter
    Datum registracije
    12-08-08
    Poruka
    32
    Liked
    0 times

Molija bi moderatora da ovo zaključa jer nema se smisla tu više prepucavati i sramotiti misto!

Starter
    Datum registracije
    05-03-09
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Question Re: DEBELJAK selo u općini Sukošan

Citat Pravi autor: alfist159 Pogledaj Poruke
    Molija bi moderatora da ovo zaključa jer nema se smisla tu više prepucavati i sramotiti misto!
    He he, a što je modelator iz ročkovi pa bi se triba sramiti il je grižnja savjesti proradila????????

Starter
    Datum registracije
    12-08-08
    Poruka
    32
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: trafostanica Pogledaj Poruke

He he, a što je modelator iz ročkovi pa bi se triba sramiti il je grižnja savjesti proradila????????
    Jedino možda tebi...

Caballero Negro Avatar od korisnika prospero
    Datum registracije
    10-03-07
    Starost
    26
    Poruka
    2,797
    Liked
    0 times

Tema zasad neće biti zaključana, ali sve vas bih molio da prestanete s prepucavanjima!
    Tamne odaje srca njena,
    i u njima moja sjena,
    zauvijek izgubljena.

Starter
    Datum registracije
    05-03-09
    Poruka
    9
    Liked
    0 times

Cool Re: DEBELJAK selo u općini Sukošan

hahaha moš mislit

Možeš mislit što? Dobio si žuti karton zbog ignoriranja moderatorovog upozorenja
    Zadnji Uredio prospero : 07-04-09 u 11:45

Lajkaj nas na Facebooku