i ja isto!....
koja glupost![]()
Raspravljate o temi Jazinama prijeti rušenje u Zadar forumu, dio Lijepa Naša foruma; Ljudi mozete li virovati da oce srusiti hram kosarke Prema prvonagrađenom idejnom urbanističkom arhitektonskom rješenju za Ravnice, koje potpisuje Nikola ...
Zadnji Uredio File zd : 06-02-08 u 20:05
zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude
i ja isto!....
koja glupost![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
znam koliko vam znace jazine i nekima je to bia cili zivot..
vjerujem ako me nesto ne sprijeci ode u splitu da cu i ja doc
stat na vasu stranu...jer znam da bi neki vasi isto tako dosli da nama ruse stari plac..premda znam da ce i tome doc kad tad kraj![]()
every damn Sunday
a debili ništa drugo nego debili
mislim ja da je to jedan od razloga zašto nam rade novu dvoranu, da bi netko na ravnicama zaradio velike novce
"I'm going to make him an offer he can't refuse"
Nije li malo cudno sto bas uvik Nikola Basic dobije posa i jos nesto ako poluotok opet naprave otokom sto ce biti ako nekome pozlije i hitna bude tribala doci morat ce gackati do bolnice ili ce ga izvlaciti GSS
zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude
vidila sam, i muka mi došla doma...
ali bit je to da su oni to odavno znali, koji klinac su onda postavljali kreši spomenik koji gleda na jazine koje če srušiti?? mislim stvarno...
ja to znam već neko vrijeme, ali nisam mogla vjerovati da je to istina, tj nisam tila vjerovati.
smradovi gradski kretenski
al misli mda im to neće sam otako proći (bar se nadam da neće)
..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"...
tbf
Izgleda da će se "kupi ulaznicu, ne idi na utakmicu" morati ponoviti kao i legendarno skupljanje 25 tisuća navijača na đilu ispred praznih jazina - samo ovaj put sa mnogo težim motivima.
Predugo je u ženi bio skriven rob i tiranin - zato žena još nije sposobna za prijateljstvo; ona poznaje samo ljubav.
joooj bila sma onda tamo
ja sam ZA, jazine su ipka hram košarke
..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"...
tbf
Cilom gradu prijeti devastacija jer je sad Bašić dobia krila nakon Orgulja i onog disco 70ih kičeraja zvanog Pozdrav Suncu. Ne znan jeste li čitali o onim planovima za prostor Maraska parka, ka neki hotelski kompleks s UMJETNIM OTOKOMPa taj čovik nije normalan, od jednog grada starog više od 3000 godina pokušava napraviti fakin DUBAI. A to ne ide. Mislin da smo nakon Zagrepčana i mi dobili svog vlastitog TOMU HORVATINČIĆA. Samo što gori ipak postoji neka kritična masa građana koji se bune protiv takvih stvari. Zanima me postoj li u našem gradu neka udruga ili inicijativa tipa "Pravo na grad". Zna li ko što o tome?
Odabrao Đelo Biafra.