Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zadar
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zadar Raspravljate o temi Jazinama prijeti rušenje u Lijepa Naša forumu; Ljudi mozete li virovati da oce srusiti hram kosarke Prema prvonagrađenom idejnom urbanističkom arhitektonskom rješenju za Ravnice, koje potpisuje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-02-08, 19:02   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 354
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase
Jazinama prijeti rušenje

Ljudi mozete li virovati da oce srusiti hram kosarke

Prema prvonagrađenom idejnom urbanističkom arhitektonskom rješenju za Ravnice, koje potpisuje Nikola Bašić, dvorani Jazine predviđeno je rušenje. Na njenom mjestu trebao bi niknuti Muzej sporta.

Zaslužuje li hram zadarske i hrvatske košarke takvu sudbinu?

Dvorana Jazine, izgrađena 1967. u rekordnih 70 dana, nakon dovršenja nove na Višnjiku trebala bi biti srušena Iz kluba nisu htjeli komentirati ovu činjenicu, pravdajući se kako još nisu detaljno upoznati s planiranim rješenjem. Predviđeni plan za Ravnice potpuno bi promijenio izgled ovoga dijela grada, ali plan za Jazine izazvao je buru negodovanja onih najvjernijih čuvara tradicije zadarske košarke- navijača.

Zadar kao grad duge i bogate prošlosti prihvatio je košarku i od samog početka od nje napravio umjetnost. Jazine su nedjeljivi dio ove priče.
Još uvijek se ne zna kada kreće realizacija projekta Ravnice, tako da će kultne Jazine i dalje živjeti košarku. A onih 70 dana koji su bili potrebni u 60-im godinama za izgradnju dvorane stoje kao opomena današnjim vlastima koje svoje rokove izgradnje nove produljuju iz dana u dan.

informacije sa vox-a

a ovako bi tribale izgledati ravnice
ravnice_1202295329.jpg

Ja osobno mislin da je to sramota i da se to nesmi dogoditi ja cu prvi prosvjedovati ako triba

Zadnji Uredio File zd : 06-02-08 u 19:05.
File zd je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 19:04   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 3,159
xarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznatxarfaxus će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus
Re: Jazinama prijeti rušenje

i ja isto!....
koja glupost

We do what we must, because we can.
xarfaxus je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 22:14   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,209
RizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono neštoRizLA ima ono nešto

znam koliko vam znace jazine i nekima je to bia cili zivot..
vjerujem ako me nesto ne sprijeci ode u splitu da cu i ja doc
stat na vasu stranu...jer znam da bi neki vasi isto tako dosli da nama ruse stari plac..premda znam da ce i tome doc kad tad kraj

totale psichiatria
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-02-08, 22:56   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,544
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

a debili ništa drugo nego debili

mislim ja da je to jedan od razloga zašto nam rade novu dvoranu, da bi netko na ravnicama zaradio velike novce
Odgovori sa citatom
Star 07-02-08, 14:33   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 354
File zd se izdvaja iz maseFile zd se izdvaja iz mase

Nije li malo cudno sto bas uvik Nikola Basic dobije posa i jos nesto ako poluotok opet naprave otokom sto ce biti ako nekome pozlije i hitna bude tribala doci morat ce gackati do bolnice ili ce ga izvlaciti GSS
Odgovori sa citatom
Star 08-02-08, 08:26   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

vidila sam, i muka mi došla doma...
ali bit je to da su oni to odavno znali, koji klinac su onda postavljali kreši spomenik koji gleda na jazine koje če srušiti?? mislim stvarno...

ja to znam već neko vrijeme, ali nisam mogla vjerovati da je to istina, tj nisam tila vjerovati.

smradovi gradski kretenski

al misli mda im to neće sam otako proći (bar se nadam da neće)
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 22:03   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-02-08
Godina: 23
Poruka: 9
Klio se izdvaja iz mase

Izgleda da će se "kupi ulaznicu, ne idi na utakmicu" morati ponoviti kao i legendarno skupljanje 25 tisuća navijača na đilu ispred praznih jazina - samo ovaj put sa mnogo težim motivima.
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg open.jpg (9.5 KB, 10 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 09:43   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Poruka: 949
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku special0312

joooj bila sma onda tamo
ja sam ZA, jazine su ipka hram košarke
Odgovori sa citatom
Star 14-02-08, 10:55   #9 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-03-07
Poruka: 26
Testovi info se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: File zd Pogledaj Poruke
Nije li malo cudno sto bas uvik Nikola Basic dobije posa i jos nesto ako poluotok opet naprave otokom sto ce biti ako nekome pozlije i hitna bude tribala doci morat ce gackati do bolnice ili ce ga izvlaciti GSS
Nece biti otok, ostaje cesta prema relji, a ispod nje kanal za cirkulaciju mora..
Dobit cemo skupi parking u garazama i amfiteatar za predizborne skupove
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 07:09   #10 (permalink)
Starter

Avatar od korisnika Kožinski Bori

Datum registracije: 02-02-08
Godina: 29
Poruka: 5
Kožinski Bori se izdvaja iz mase

Cilom gradu prijeti devastacija jer je sad Bašić dobia krila nakon Orgulja i onog disco 70ih kičeraja zvanog Pozdrav Suncu. Ne znan jeste li čitali o onim planovima za prostor Maraska parka, ka neki hotelski kompleks s UMJETNIM OTOKOM Pa taj čovik nije normalan, od jednog grada starog više od 3000 godina pokušava napraviti fakin DUBAI. A to ne ide. Mislin da smo nakon Zagrepčana i mi dobili svog vlastitog TOMU HORVATINČIĆA. Samo što gori ipak postoji neka kritična masa građana koji se bune protiv takvih stvari. Zanima me postoj li u našem gradu neka udruga ili inicijativa tipa "Pravo na grad". Zna li ko što o tome?
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103