| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Maškare u Zadru pušiona u Lijepa Naša forumu; Ove godine je sramota grada Zadra da su maškare bile svugdi sam ne unutar zidina. Nabijem ih šupci jedni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 354
![]() ![]() | Re: Maškare u Zadru pušiona Imas pravo nemaju nikakvog reda ni niceg sve je u kur_u
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Maškare u Zadru pušiona gade mi se ti koji to organiziraju samo da bi lovu pokupili šupci jebote grad prazan ka da se ništa ne događa sramota ništa drugo nego sramota ne si nabiju šator u šupak
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Maškare u Zadru pušiona Tako je jeb_ ih sator u guzicu mi ocemo promjene ocemo nesto novo ocemo spektakl ocemo revoluciju
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Maškare u Zadru pušiona Evo bija san u satoru jer san dobija ulaz mukte isa san viditi cisto iz znatizelje jbt. zaprepastija san se svi seljaci ali doslovno svi su se spustili u grad unutra je gore nego u sauni mislin cista sramota za grad X imas slike na ezadar.hr
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:06.