| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Pozdrav Suncu u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Anthony rolo i nicko morić a kvisko, tac, i ovaj neki novi slovenac....vrag mu zna...ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-02-08 Godina: 30
Poruka: 5
![]() | Re: Pozdrav Suncu Osobno meni je Pozdrav Suncu KIČ. Previše boja, previše toga nabacano na malom prostoru (Sunce + planeti). Najviše mi smeta onaj rub kkoji izgleda ka ukras sa tuluma u vatrogasnom domu u nekoj selendri. Mislin da bi bolje izgledalo da nema tog ruba. I da, previše novaca.
__________________ Odabrao Đelo Biafra. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Ma da...., a Kalmeta je inače osnovao zadar...on je ubiti prvi stanovnik Zadra i sve ovo je sam radio stolječima....
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Citat:
a cujes bolje da uređuju Zadar i stavljaju malo love sebi u žep nego da to neko drugi cini ne nekon drugom mistu
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 459
![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Citat:
![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,358
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Ma sve to stoji..., ali ne stoji ova izjava... Citat:
Zadar je uvijek kroz povijest imao veliki značaj..., pa tako je ima i sada... Zadar je jeko perspektivan grad...i sigurno da Klameta nije zaslužan za sve.... Kako se Varaždina razvija..., a nema Kalmetu... ![]()
__________________ U danima sretnim, u danima grubim Ja ne mogu drugo nego da ga volim Jer Hajduk je ono što me čini sretnim Ja ne mogu drugo nego da ga volim ... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.