| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi Pozdrav Suncu u Lijepa Naša forumu; istina ta izjava je najgluplja na forumu, al zanemarimo to i stvarno.. kalmeta cini dosta za zadar, pogledaj koliki je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| The Eye | Re: Pozdrav Suncu istina ta izjava je najgluplja na forumu, al zanemarimo to i stvarno.. kalmeta cini dosta za zadar, pogledaj koliki je procvat u zadnje vrime, sve se razvija... iako to opet nosi negativne stvari... cruiseri npr. su super i sl... al izbace gomile svega i svacega u more...
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 461
![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Citat:
jedina mana kruzera je sto iskrcaju veliku kolicinu ljudi u malom vremenu i onda nastane kolaps u gradu
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude | |
| | |
| | #44 (permalink) |
| The Eye | Re: Pozdrav Suncu odi s kaicon dan kad cruiser ide ca sa pristanista pa ces viditi... kondoma ima toliko da mozes napraviti plastenik ![]() al ozbiljno nazalost... sve pobacaju i nikome nista ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zadar
Poruka: 461
![]() ![]() ![]() | Re: Pozdrav Suncu Pa triba ih onda prijaviti luckoj kapetaniji !!! X mogli bi ja i ti uzeti baterijsku bušilicu i navecer par rupica napraviti na kruzeru ili cemo to rjesiti sa tvojon bazukicon ![]()
__________________ zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 13-03-08 Lokacija: Mafijsko utočište
Poruka: 32
![]() | Re: Pozdrav Suncu Citat:
Ja ne kažem da se i drugi nisu zalagali za Zadar ali Kalmeta je definitivno uvelike utjecao na razvoj Zadra,mislim da je Kalmeta puno toga učinio za Zadar u zadnje vrijeme i nadamo se da neće na tome stati...Ali mislim da je Kalmeta jedan od istaknutijih ![]()
__________________ Važno je biti optimist Zadnji Uredio bodra : 06-06-08 u 22:57. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.