Pocivao u miru.
Raspravljate o temi Preminuo Vlajo u Zadar forumu, dio Lijepa Naša foruma; 54-godišnji, Dragan Vlašić, Zadranima poznatiji kao Vlajo - preminuo je noćas u 2 sata i 43 minute u svom stanu ...
Pocivao u miru.
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
Vlajo ce zauvik biti u nasin srcima , uvik cemo pricati o njemu i nikad ga necemo zaboraviti , Zadar vise nece biti isti bez njega![]()
![]()
zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude
A tko je taj? Šta vam je on bio kao maskota?
zapivajmo nocas u konobi nek se stare uspomene bude tuđi covik nikad nece znati sto to veze Dalmatinske ljude
R.I.P. care, daleko najpoznatiji zadranin :/
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Tko ili što je ridikul?
Ja sam u Zadru na kolodvoru upoznala nekog žicaroša Iveta, lik naporan.
Rip legendo....
Ovom čovjeku bi uvijek dao sitnog kad bi imao..., a i večina mu je uvijek davala jer je jednostavno bio legenda...
Zanimljivo je bilo da su mu košarkaši uvijek davali patike tako da je uvijek bio u košarkaškim patikama(tenisicama)...
Evo i jedne slike kad je bio mlađi..., našao na jednom drugom forumu...:
![]()
Zadnji Uredio berto11 : 15-02-09 u 12:26
Progovori SAD ili zauvik ŠUTI!!! http://www.hajduk.hr/?otvori=vijest&vijest=2198
Da Juby bi mu uvik da patike![]()