| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi zadrani, gdje idete na kavu? u Lijepa Naša forumu; ja kad sam dolje najčešće sa sestričnom odem u Gagicu jer nam je 5 min. od kuće, i u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | zadrani, gdje idete na kavu? ja kad sam dolje najčešće sa sestričnom odem u Gagicu jer nam je 5 min. od kuće, i u onaj u blizini, zaboravio sam kako se zove, što na terasi ima plastične fotelje, i dosta velik prostor unutra. Odmah uz more..blizu je autobusna stanica, preko puta Inine benzinske. ma kako se zove.. ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: zadrani, gdje idete na kavu? nisam ni skužio da ima pikado unutra, zadnji put sam bio ljetos tamo, i sjedili smo vani. sjećam se da je unutra bilo ugodno klimatizirano..ali dogovoreno ![]()
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:30.