4 kantuna su zakon!!! Najbolja kava u Tony-a
Raspravljate o temi zadrani, gdje idete na kavu? u Zadar forumu, dio Lijepa Naša foruma; u zadnje vrime najcesce u Kulta. naravno,kad sam u Zadru...
4 kantuna su zakon!!! Najbolja kava u Tony-a
: Zarica
Moram i ja nešto reći jer sam prije nekih mjesec dana hodao po Zadru. Između ostalog smo obilazili i stari dio grada te smo se u jednom trenutku našli na terasi neke slastičarne ili kafića - mislim da se zove Iva. Puna terasa i sjelo i nas osam. Nakon pola sata došao konobar i do nas. Naručili pa opet čekali.
Poslije smo signalizirali konobaru da bismo još pili i lizali, nakon 20 min je došao do nas. Pitao sam ga zašto je to tako, a on je rekao da je sam i da jednostavno ne stigne.
Nismo dočekali drugu rundu već smo otišli do Crkve svete Stošije gdje nas je na jednoj terasi brzo uslužio stari iskusni lisac.
Zadnji Uredio anthlon : 15-08-08 u 13:19
Ja neki dan bio u foruma...tona ljudi![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Nemam omiljeni kafić, najčešće sam u Guama, Yachtinga, Viste... a na poluotoku nekako uvik završim u Borga...![]()
"Odi et amo. Quare id fatiam, fortase requiris.
Nestio, sed fieri sentio et excrucior."
iss po litre tocenog u yachtinga 20 kn![]()
guam, yachting, u gradu di stignem![]()
ajme di je naš stari Cool![]()
mama jednog curetka
srusilo ga![]()
cool nan je sravnan s zemljom, al ajde vista je ok, inace kantun, lotus, 72, maya, garden i ostali tu i tamo
![]()
Kod Djina i u Arkadu
a sjećam se i nekih krumpirića i girica u Stomorici, da li to još postoji?
Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati.
Jerzy Kosinski