| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi zadrani, gdje idete na kavu? u Lijepa Naša forumu; u zadnje vrime najcesce u Kulta. naravno,kad sam u Zadru... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: zadrani, gdje idete na kavu? Moram i ja nešto reći jer sam prije nekih mjesec dana hodao po Zadru. Između ostalog smo obilazili i stari dio grada te smo se u jednom trenutku našli na terasi neke slastičarne ili kafića - mislim da se zove Iva. Puna terasa i sjelo i nas osam. Nakon pola sata došao konobar i do nas. Naručili pa opet čekali. Poslije smo signalizirali konobaru da bismo još pili i lizali, nakon 20 min je došao do nas. Pitao sam ga zašto je to tako, a on je rekao da je sam i da jednostavno ne stigne. Nismo dočekali drugu rundu već smo otišli do Crkve svete Stošije gdje nas je na jednoj terasi brzo uslužio stari iskusni lisac.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 15-08-08 u 12:19. |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 835
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zadrani, gdje idete na kavu? Nemam omiljeni kafić, najčešće sam u Guama, Yachtinga, Viste... a na poluotoku nekako uvik završim u Borga... ![]()
__________________ "Leti ko lišće što vir ga vije, za let si, dušo, stvorena; za zemlju nije, za pokoj nije cvijet što nema korijena." |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 463
![]() ![]() ![]() | Re: zadrani, gdje idete na kavu? guam, yachting, u gradu di stignem ajme di je naš stari Cool ![]()
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" Haruki Murakami - Lov na divlju ovcu |
| | |
| | #29 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zadrani, gdje idete na kavu? cool nan je sravnan s zemljom , al ajde vista je ok, inace kantun, lotus, 72, maya, garden i ostali tu i tamo ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
« Pozdrav Suncu
|
ZADAR »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:04.

: Zarica 

, al ajde vista je ok, inace kantun, lotus, 72, maya, garden i ostali tu i tamo