| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zadar Raspravljate o temi zadrani, gdje idete na kavu? u Lijepa Naša forumu; konoba stomorica, naravno da postoji a mislim da mislimo, tamo su i lotus i kantun... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Protuha Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zadrani, gdje idete na kavu? konoba stomorica, naravno da postoji a mislim da mislimo, tamo su i lotus i kantun ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zadrani, gdje idete na kavu?
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" ![]() želimo povratak neukrotive i hrv69 |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,232
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zadrani, gdje idete na kavu? Citat:
Nema do zime na hladnoj terasi ili unutra gdje ti oči ispadaju od dima... a ipak je obožavam... ![]()
__________________ Quod scriptum manet. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 959
![]() | Re: zadrani, gdje idete na kavu? u siriusa jako često prije dok san bia u zd tamo san stalno bia, a kad se tek otvoria mi smo bili prve stalne mušterije a i sada tamo pđen, iako sad je tamo puno mlađa ekipa pa mi je malo...znan završit i u dolce, a ovako za popodnevnu neku kavicu barka, porthos, vista... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 26-06-08
Poruka: 1,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zadrani, gdje idete na kavu? U gagice davno prije kad sam visila po Zd, Maraschino ,Na Meladi je bio jedan ..ne mogu se sjetit..,u Coola.. a joj..tamo sam se znala razbit.. .. I u praone na Bokanjcu .. Bože sve sam zaboravila !Al nisam najbolju pizzu u Šime.. ,mislim da je na Diklu (nisam sigurna ) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:17.

a mislim da mislimo, tamo su i lotus i kantun 

, al ajde vista je ok, inace kantun, lotus, 72,
Nema do zime na hladnoj terasi ili unutra gdje ti oči ispadaju od dima... a ipak je obožavam... 

.. I u praone na Bokanjcu .. Bože sve sam zaboravila !