ovo mene "brine" najvišeZa isplativost Arene potrebno je popunjenost tijekom čak 200 dana u godini.![]()
Raspravljate o temi Arena dobiva uporabnu dozvolu u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Nakon četveromjesečne agonije i brojnih peripetija, zagrebačka Arena dobiva trajnu uporabnu dozvolu. Ingra je ispravila nedostatke, pa Arena bez problema ...
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
ovo mene "brine" najvišeZa isplativost Arene potrebno je popunjenost tijekom čak 200 dana u godini.![]()
To je, što bi stari rekli, "drugi par opanaka"...![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
tako nekako....
gledao sam jednu reportažu s direktorom arene.... i nešto se izmotavao po ovom pitanju.....
nema tu izmotavanja.
to je javno bilo rečeno i daleko prije nego je bila gotova, kao i konstatacija da to još par godina nikako neće biti moguće.
zna se od ranije da će se godinama poslovati s manjkom, koji će namirivati grad.
recimo, baš nedavno je ispala glupost oko igranja rukometne utakmice između Zagreba i Kiela. dvorana bi bila apsolutno rasprodana, čak nebi bilo i dosta karata, ali s toga što dvorana nema uporabnu dozvolu grad ne upravlja s njom, a Ingra traži pozamašnu cifru za iznajmljivanje.
kad grad preuzne dvoranu, barem će se nekakva sportska događanja moći u njoj odvijati, ovako sad zjapi prazna, i tek se pokoji koncert održi jednom mjesečno!!
uglavnom valjda dolaze bolji dani za dvoranu, jer stavrno je smiješno da ovoliko zdanje zjapi prazno, a samo održavanje (bio netko u njoj ili ne ) košta podosta love!