| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! u Lijepa Naša forumu; Bahato govno ! Ovaj grad te hrani i oblači,seljačino kamenjarska !!! Gradonačelnik se posvađao sa stanovnicima Galjufove ulice i dao im ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| Purger | Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Bahato govno ! Ovaj grad te hrani i oblači,seljačino kamenjarska !!! Gradonačelnik se posvađao sa stanovnicima Galjufove ulice i dao im do znanja da ga nije briga će izgubiti 500 glasova na izborima Citat:
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Pa kaj? Dobro im je rekao. Grad se gradi, obnavlja, poboljšava, oni srackaju pomalo.... Ili nisam dobro informiran? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Purger | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Dobro im je rekao !? Gle..jasno je meni i svima da se grad gradi i razvija ali na tako bahat način tjerat ljude iz njihovog grada može samo idiot ! Kaj se po tome ljudi ne smiju na ništa u gradu poželit jer bu odgovor od tog kretena bio..."ak ti ne paše odi u zagorje"!?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Banned | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Citat:
Bandić je bahata seljačina ... bio, je i uvijek će biti ... je, pokrenuo je neke stvari, ali mislim da bi i drugi napravili slično (možda drugačije, ali slično), jer se poklopilo da dođe na čelo Zagreba kad je Zagreb počeo "plivat u lovi" ... | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt !
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Citat:
Kao kad je bila frka za južni Jankomirski most - otvorenje je bilo za 25.06. a nakon vikenda radnici su se vratili na bojanje ograda i asfaltiranje nogostupa i dr...
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Rodom je iz moga kraja, ali bahatijeg i prepotentnijeg čovjeka, uz Sanadera nisam vidio. Kad kaže: Treba delati, kao on samo radi u ovom gradu... Neka ide u pizdu materinu Gradi di stigne, zgrade niču na svakom koraku, gdje ne bi trebale nicati, bez ikakvog reda. Grad je postao pretrpan
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandic, gradjanimaako, grunt, idite, mir, zelite |
« Led ledeni
|
Poker »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:19.