Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! u Lijepa Naša forumu; bandić je usrani dotepenac koji gradi sa novcima koje ćemo plaćati još godinama, a uspio je pridobiti penziće koji su ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-11-07, 15:07   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt !

bandić je usrani dotepenac koji gradi sa novcima koje ćemo plaćati još godinama, a uspio je pridobiti penziće koji su najveće glasačko tijelo i zato će bit i dalje gradonačelnik... a uz to dozvoljava gradnju na cvjetnom placu i kod kaptol centra (primjeri) što zauvijek nagrđuje zagreb

svi koji su nasjeli na njegove fore 'grad se gradi i razvija' su maloumni i vrlo naivni jer ih je uspio nagovoriti neki bahati hercegovac koji misli da je samo on zagrepčanin

daboga ga ova izjava skupo koštala
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 15:48   #12 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

najmanji mi je problem kaj nije rođeni zagrepčanin (purger i bandić pogotovo ne idu u istu rečenicu). ali da se ponaša kao da je milijunski grad njegova osobna prćija..

mislim da će nakon izbora dobiti takvu pedalu u stranci.. samo ni tu nije kraj jer će vjerojatno sa svojom nezavisnom banditskom listom dobivati potporu kao jambo na jugu.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 16:22   #13 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,467
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: pamelazg Pogledaj Poruke
Bandić im je dobro odgovorio!!!

Jesi ti iz Zagreba

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 16:41   #14 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Jesi ti iz Zagreba

Pa sudeći po nicku pamelaZG napravit ću ludu pretpostavku da jest
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 16:42   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 2,950
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

ne ne... pamelazg znači pamela zgodna
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 16:54   #16 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,960
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

banditos opet napada....nek ide on s svojim cuckom na grunt
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 18:39   #17 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,467
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Pa sudeći po nicku pamelaZG napravit ću ludu pretpostavku da jest
Mogu i ja napisat da sam iz Bugojna pa to ne znači da jesam

Ako i je iz Zagreba (mislim..rođena i odrasla u Zagrebu) onda me čudi da podržava hercegovca u protjerivanju Zagrepčana iz ovog grada....

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-11-07, 20:26   #18 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,301
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

A zašto vi po 100-ti put mislite da Bandić neće proći u Zg?
Pa njemu je dovoljno dobiti većinu u Donjoj Dubravi i dobit će izbore u Zg.
Glavni razlog je što ostale zagrebačke općine ne izlaze na izbore.

Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 00:52   #19 (permalink)
Starter

Datum registracije: 05-11-07
Poruka: 12
pamelazg se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Jesi ti iz Zagreba

JESAM! ja nemam predrasuda prema ničem i nikome...tako da me i ne dira puno to što je hercegovac... s puno stvari koje je on napravio se NE SLAŽEM (namjera da Cvjetni uništiti, poskupljenje parkinga, sada će se parking plaćati do 21h...)ali ovo sa Galjufovom se stvarno slažem što ju je probio. gore oko petrove bolnice se uvijek napravi katastrofalan čep i ovo je stvarno olakšanje... a to objašnjenje da oni hoće mirnu i tihu ulicu mi je stvarno sebično... živjeli bi u centru glavnog grada i hoće mir, a to kako je ostalim sugrađanima ih se baš ne tiče... gdje ima toga?
pamelazg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-11-07, 12:30   #20 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Mislim slažem se oko toga, ali je ipak to mogao reći na manje kaubojski ili mafijaški način
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bandic, gradjanimaako, grunt, idite, mir, zelite

« Led ledeni | Poker »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108