| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! u Lijepa Naša forumu; bandić je usrani dotepenac koji gradi sa novcima koje ćemo plaćati još godinama, a uspio je pridobiti penziće koji su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! bandić je usrani dotepenac koji gradi sa novcima koje ćemo plaćati još godinama, a uspio je pridobiti penziće koji su najveće glasačko tijelo i zato će bit i dalje gradonačelnik... a uz to dozvoljava gradnju na cvjetnom placu i kod kaptol centra (primjeri) što zauvijek nagrđuje zagreb svi koji su nasjeli na njegove fore 'grad se gradi i razvija' su maloumni i vrlo naivni jer ih je uspio nagovoriti neki bahati hercegovac koji misli da je samo on zagrepčanin daboga ga ova izjava skupo koštala
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #12 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! najmanji mi je problem kaj nije rođeni zagrepčanin (purger i bandić pogotovo ne idu u istu rečenicu). ali da se ponaša kao da je milijunski grad njegova osobna prćija.. mislim da će nakon izbora dobiti takvu pedalu u stranci.. samo ni tu nije kraj jer će vjerojatno sa svojom nezavisnom banditskom listom dobivati potporu kao jambo na jugu. ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Purger | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! ne ne... pamelazg znači pamela zgodna ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Purger | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Mogu i ja napisat da sam iz Bugojna pa to ne znači da jesam ![]() Ako i je iz Zagreba (mislim..rođena i odrasla u Zagrebu) onda me čudi da podržava hercegovca u protjerivanju Zagrepčana iz ovog grada....
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! A zašto vi po 100-ti put mislite da Bandić neće proći u Zg? Pa njemu je dovoljno dobiti većinu u Donjoj Dubravi i dobit će izbore u Zg. Glavni razlog je što ostale zagrebačke općine ne izlaze na izbore.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-11-07 Lokacija: Zgb.
Poruka: 12
![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! JESAM! ja nemam predrasuda prema ničem i nikome...tako da me i ne dira puno to što je hercegovac... s puno stvari koje je on napravio se NE SLAŽEM (namjera da Cvjetni uništiti, poskupljenje parkinga, sada će se parking plaćati do 21h...)ali ovo sa Galjufovom se stvarno slažem što ju je probio. gore oko petrove bolnice se uvijek napravi katastrofalan čep i ovo je stvarno olakšanje... a to objašnjenje da oni hoće mirnu i tihu ulicu mi je stvarno sebično... živjeli bi u centru glavnog grada i hoće mir, a to kako je ostalim sugrađanima ih se baš ne tiče... gdje ima toga? ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandic, gradjanimaako, grunt, idite, mir, zelite |
« Led ledeni
|
Poker »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:01.