| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! u Lijepa Naša forumu; Slažem se...to je mogao onda lijepo stanovnicima te ulice objasnit.Reći im koje su prednosti probijanja te ulice ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Purger | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Slažem se...to je mogao onda lijepo stanovnicima te ulice objasnit.Reći im koje su prednosti probijanja te ulice a ne se ponašat kao da je pokorio Zagreb....bahat je i prepotentan.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-11-07
Poruka: 66
![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Bandić je jako loše postupio. Stvarno je bahat. Vjerojatno su ljudi bili malo bezobrazni isto, ali tako odgovoriti... ![]() Bandiću, crni Bandiću.
__________________ If computers have no doors or fences, who needs Windows and Gates? |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! ako SDP obeća da će maknut bandića ak osvoje izbore, ja ću glasat za njih ... iako sam desnica ali ta desnica me izdala
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 28
Poruka: 47
![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Mislim da bi bilo najbolje da se Bandić vrati od kud je i došao,a ne da našim novcem financira njegovo selo u hercegovni ,a nama tu nabija cijene,a što se tiče holdinga mislim da se tek sada peru novci u zagrebu,a poslove dobijaju privatne firme od razno raznih kumova,bratova,sestara itd. Treba tome doči kraj čim prije , Zagrepčani u akciju. Zar čemo dopustiti da neki Bandić troši naše novce bez veze. LJut sam na to sve. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! dobro misliš. holding je ogromna mašinerija za nepotizme, korupciju, sukobe interesa i sl. koje su ono spike - da grad prodaje zemljište holdingu - skupu poduzeća u gradskoj službi - da napuni proračun? pa jel to prelijevanje iz šupljeg u prazno il kaj!? sljedeće godine su lokalni izbori i onda lijepo - pamet u glavu. počinjem od sebe jer sam mu dao glas i sad žalim. ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! A kome da dam glas? Za ovog barem znam da je lopov, kod drugih to tek moram uvidjeti i čekati da si napune đepove. A još ću biti i razočarana. ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 28
Poruka: 47
![]() | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! Danas dobijem markicu za prijevoz a ona košta 290 kn po novom a koštala je 210,samo čekam da dobijem ostale račune pa slobodno mogu iči pred poglavarstvo bamditiča tražit da mi bar plati vodu ako ništa drugo.Kamo to vodi? |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Purger | Re: Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! To je samo početak.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandic, gradjanimaako, grunt, idite, mir, zelite |
« Led ledeni
|
Poker »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:18.