Bandić je jako loše postupio. Stvarno je bahat.
Vjerojatno su ljudi bili malo bezobrazni isto, ali tako odgovoriti...
Bandiću, crni Bandiću.
Raspravljate o temi Bandić građanima:Ako želite mir,idite na grunt ! u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Slažem se...to je mogao onda lijepo stanovnicima te ulice objasnit.Reći im koje su prednosti probijanja te ulice a ne se ...
Bandić je jako loše postupio. Stvarno je bahat.
Vjerojatno su ljudi bili malo bezobrazni isto, ali tako odgovoriti...
Bandiću, crni Bandiću.
If computers have no doors or fences, who needs Windows and Gates?
ako SDP obeća da će maknut bandića ak osvoje izbore, ja ću glasat za njih ... iako sam desnica ali ta desnica me izdala
Bolje desnica nego prknenica!
Mislim da bi bilo najbolje da se Bandić vrati od kud je i došao,a ne da našim novcem financira njegovo selo u hercegovni ,a nama tu nabija cijene,a što se tiče holdinga mislim da se tek sada peru novci u zagrebu,a poslove dobijaju privatne firme od razno raznih kumova,bratova,sestara itd.
Treba tome doči kraj čim prije , Zagrepčani u akciju.
Zar čemo dopustiti da neki Bandić troši naše novce bez veze. LJut sam na to sve.
dobro misliš. holding je ogromna mašinerija za nepotizme, korupciju, sukobe interesa i sl. koje su ono spike - da grad prodaje zemljište holdingu - skupu poduzeća u gradskoj službi - da napuni proračun? pa jel to prelijevanje iz šupljeg u prazno il kaj!?
sljedeće godine su lokalni izbori i onda lijepo - pamet u glavu. počinjem od sebe jer sam mu dao glas i sad žalim.![]()
A kome da dam glas? Za ovog barem znam da je lopov, kod drugih to tek moram uvidjeti i čekati da si napune đepove. A još ću biti i razočarana.![]()
![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
imamo još godinu dana za razmišljanje..![]()
Danas dobijem markicu za prijevoz a ona košta 290 kn po novom a koštala je 210,samo čekam da dobijem ostale račune pa slobodno mogu iči pred poglavarstvo bamditiča tražit da mi bar plati vodu ako ništa drugo.Kamo to vodi?
To je samo početak....![]()