| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Bandić i njegova ostavka u Lijepa Naša forumu; Treba li Bandić dati ostavku ili netreba i zbog čega?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 27
Poruka: 3,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Jebo vas Bandić. Ima li u ZG-u osoba o kojoj se više razmišlja nego Bandić? Čovjek prdne i odmah svi graknu da mu sunce hercegovačko sta ima prdit po Zagrebu. Čovjek nest kemija po ovom našem sirotom gradiću. Nije mrtvo puhalo ko neki/e prijašnje glavešine
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Upravo tako oggy! to je jednini gradonacelnik koji nesto radi za ovaj grad i zbilja se trudi. netreba on dati nikakvu ostavku treba ga klonirati u nekoliko primjeraka
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 28
Poruka: 3,836
![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Ja sam malo subjektivan po tom pitanju, ali ima 1001 razlog zašto bi trebao otići ili ostati. Kažete radi za ovaj grad ali bogami i nemilosrdno muze novac iz ovoga grada
__________________ TORCIDA WEST HERCEGOVINA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,196
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Dok neuzima vise nego sto daje dobro je ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) |
| charolastra | Re: Bandić i njegova ostavka Bandić je bahati šerif Zagreba, ako vama paše i meni je dobar
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 28
Poruka: 47
![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Dali možeš ti u 10 godina i manje koliko je bandić na vlasti da imaš i 15000 kn plaču kupit dva stana u zagrebu i od temelja obnovit vikendicu u samoboru,dobit građevinsku dozvolu za istu i još neimat kredita na plači,ma dajte ljudi o čemu pričate,porezna uprava bi trebala raditi svoj posao ali očito da neki imaju preveliku moč.A svaka budala zna baratati sa tuđim novcem i to velikim novcem.Razmislite malo a koliko se toga nezna,tako je u svim gradovima samo što u našem ima puno love. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandic, ostavka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:14.