Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Bandić i njegova ostavka u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Jebo vas Bandić. Ima li u ZG-u osoba o kojoj se više razmišlja ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-01-08, 15:19   #11 (permalink)
Starter

Datum registracije: 30-10-07
Godina: 28
Poruka: 47
KoiMiki se izdvaja iz mase
Re: Bandić i njegova ostavka

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Jebo vas Bandić. Ima li u ZG-u osoba o kojoj se više razmišlja nego Bandić?
Čovjek prdne i odmah svi graknu da mu sunce hercegovačko sta ima prdit po Zagrebu.
Čovjek nest kemija po ovom našem sirotom gradiću. Nije mrtvo puhalo ko neki/e prijašnje glavešine
Možda bi ti razgovarao o Pokosici,koju je bundu danas obukla .
KoiMiki je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 16:18   #12 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Godina: 22
Poruka: 3,578
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Bandidos nije ni u kojem pogledu svetac ali barem nešto radi za Zg i zato treba ostat
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 18:53   #13 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Morpheus Pogledaj Poruke
Upravo tako oggy!

to je jednini gradonacelnik koji nesto radi za ovaj grad i zbilja se trudi.
netreba on dati nikakvu ostavku treba ga klonirati u nekoliko primjeraka
Citat:
Jebo vas Bandić. Ima li u ZG-u osoba o kojoj se više razmišlja nego Bandić?
Čovjek prdne i odmah svi graknu da mu sunce hercegovačko sta ima prdit po Zagrebu.
Čovjek nest kemija po ovom našem sirotom gradiću. Nije mrtvo puhalo ko neki/e prijašnje glavešine

Citat:
Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
Bandidos nije ni u kojem pogledu svetac ali barem nešto radi za Zg i zato treba ostat

Lako je s tuđim kurcem po plotu mlatit
Tako i on sa našim parama...

Ne gradi Bandić nego gradimo mi !
To su naše pare a ne njegove

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Bandić je bahati šerif Zagreba, ako vama paše i meni je dobar
Bahat je još prelagana riječ....

Sve u svemu,Bandić se kiti tuđim perjem.

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-01-08, 20:47   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Opet vi kako je lako kititi se tuđim perjem - ja vas ne vidim da pokusavate ista slicno k'o i Bandic nego samo čekate neki njegov proser (kojih ima uistinu mnogo) i onda do nemila i nedraga raspravljate o tome.
Ajd vi malo u takve vode pa da onda govorite šta želite. Kako ja nemam muda ni volje za to onda cu bar pohvaliti čovjeka koji nesto radi, ali cu ga bogami i pokuditi
A vi na dobre stvari koje radi uvijek zažmirite. Pomalo cinicno zar ne?
2 komiki: pa iskreno bi. Još pogotovo ako nema ispod bunde nista pa se malo mesa i vidi još bolje. Bolje o tome raspravljati nego o tome kak je Bandic na iskrivljenom purgerskom reko "kaj"
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 15:40   #15 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Znači, tvoja logika je, otprilike ovakva:

ne baviš se nečijim poslom, i zato ne smiješ komentirat kako taj netko obavlja taj posao, iako taj posao utječe na tebe a ti plaćaš tu osobu da obavlja taj posao.

Primjer prvi:

Nisi liječnik. Odeš u liječnika, on te pogrešno liječi, ali ti NE SMIJEŠ komentirat niti se žalit na liječnika, jer nisi liječnik

Primjer drugi:

Nisi građevinac. Angažiraš građevinsku firmu da ti sagradi kuću, ali se ne smiješ žalit na njihov rad, jer nisi građevinac

Primjer treći:

Nisi političar. Izabereš političara na neku funkciju, ali se ne smiješ žalit na njegov rad, jer nisi političar.

Uistinu genijalna, pače veličanstvena logika.

Bravo!

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 16:34   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
ne baviš se nečijim poslom, i zato ne smiješ komentirat kako taj netko obavlja taj posao, iako taj posao utječe na tebe a ti plaćaš tu osobu da obavlja taj posao.
Ne. Ne čitaš onako kako piše nego kako tebi paše

Citat:
Nisi liječnik. Odeš u liječnika, on te pogrešno liječi, ali ti NE SMIJEŠ komentirat niti se žalit na liječnika, jer nisi liječnik
Ne. Nego ću reci i ako liječnik pogrešno lijeci da pogrešno lijeci, ali i ako dobro lijeci onda cu definitivno i to spomenuti, a ne prešućivati to
Citat:
Primjer drugi:

Nisi građevinac. Angažiraš građevinsku firmu da ti sagradi kuću, ali se ne smiješ žalit na njihov rad, jer nisi građevinac
Ako meni loše sagradi kuditi ću ga, ali ako mi netko drugi kaže da je njemu dobro sagradio necu ga uvjeravati da je on kreten jer nema pojma i da je njemu ziher loše sagradio samo zao jer je mene zajebo. Reci cu da taj građevinac ima svoje tamne, ali i svijetle trenutke. I trecoj osobi rekao da jako dobro pripazi prilikom gradnje jer hoće zajebat ako ne pazis
Citat:
Primjer treći:

Nisi političar. Izabereš političara na neku funkciju, ali se ne smiješ žalit na njegov rad, jer nisi političar.
Ne, vidi kako bi postupio gore. Ako dobro radi hvalim ga za dobre poteze i ako radi loše poteze kudio bi ga i za to. Ali nikad ne bi samo loše poteze potezao u raspravi
Citat:
Uistinu genijalna, pače veličanstvena logika.

Bravo!
A ti si mi našao pričati o logici? Daj me nemoj jebat
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 16:38   #17 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Oprostit ćeš mi, doktore, ali tvoja teorija je:

Vi nemate što govorit protiv Bandića, jer se vi niste okušali u tome što on radi.

Vidiš:

Citat:
...ja vas ne vidim da pokusavate ista slicno k'o i Bandic nego samo čekate neki njegov proser (kojih ima uistinu mnogo) i onda do nemila i nedraga raspravljate o tome.
Ajd vi malo u takve vode pa da onda govorite šta želite...

Gornji primjeri su namjerno karikirani do krajnjeg apsurda jer je i tvoja logika o (ne)opravdanosti kritika upućenih Bandiću upravo takva - krajnje apsurdna.

Bandić obnaša javnu funkciju. Posljedično - podoban je za kritike. Bilo kakve kritike, i pozitivne i negativne.

Obzirom na način na koji troši lovu, i obzirom na način na koji uprihođuje lovu, smatram da ne postoji niti jedna jedina kritika njegovog rada koja bi mogla bit pozitivna.

Jel' ti sad malo jasnije?

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 16:45   #18 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Oprostit ćeš mi, doktore, ali tvoja teorija je:

Vi nemate što govorit protiv Bandića, jer se vi niste okušali u tome što on radi.

Gornji primjeri su namjerno karikirani do krajnjeg apsurda jer je i tvoja logika o (ne)opravdanosti kritika upućenih Bandiću upravo takva - krajnje apsurdna.

Bandić obnaša javnu funkciju. Posljedično - podoban je za kritike. Bilo kakve kritike, i pozitivne i negativne.

Obzirom na način na koji troši lovu, i obzirom na način na koji uprihođuje lovu, smatram da ne postoji niti jedna jedina kritika njegovog rada koja bi mogla bit pozitivna.

Jel' ti sad malo jasnije?
A jel mi trebalo zivote upasti u raspravu sa Damfiskom?! Tu nema pobjednika, ne mozes njega nadlajati da se jebes.
O advokate moj - u pravu si totalno. Idem klečat u kut na kuruzu.
Ako si izvukao takvu teoriju OK. Moja je terija - jebo vas Bandić. Ja još nisam dozivio da ga netko na forumu pohvalio za nesto. Svi ga samo kude. Od toga sto je hercegovac, a gradonačelnik ZG-a, do toga da čega se god primi da ujebe stvar. Što po meni nije istina. Ima i govana sta je napravio, ali definitivno ima i dobrih stvari.
Jel ti sad jasnije ooo odvjetniče?
e da i, EOD glede ove teme. Ima vecih gusteva na forumu nego se raspravljati s tobom. Idem ja sa nespretnom i sa dadom smisljati radnju naseg buduceg svedskog akcionog. Dobro dosao si sa svjezim idejama za pojedine scene
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 16:48   #19 (permalink)
women loving misogynist

Samo ti bježi...

Chicken!!!!!!

A šta se tiče Bandića - posve su smiješne "kritike" tipa "on je Hercegovac" i "ne zna pravilno reći Kaj"... to su gluposti

A što se tiče ovoga o dobrom i lošem što on radi ili ne radi... Od gradonačelnika se očekuje da radi dobro... i zaista nema smisla aplaudirat mu i dizati mu spomenike i pisati mu hvalospjeve jer radi posao za koji je plaćen (i izabran) i zato što krade manje od ostalih

To je kao da čestitaš ubojici jer nije ubio trojicu nego samo dvojicu

BTW - puno više sranja čini, nego dobroga. I zaslužuje svaku kritiku koja mu je upućena. A to što je Hercegovac (odn. nije pravi zagrepčanin) definitivnio mu može bit samo plus

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 19:47   #20 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Poruka: 10,485
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Ako si izvukao takvu teoriju OK. Moja je terija - jebo vas Bandić. Ja još nisam dozivio da ga netko na forumu pohvalio za nesto. Svi ga samo kude. Od toga sto je hercegovac, a gradonačelnik ZG-a, do toga da čega se god primi da ujebe stvar. Što po meni nije istina. Ima i govana sta je napravio, ali definitivno ima i dobrih stvari.
A za kaj bi ga trebo hvalit !?
Sve kaj se gradi i obnavlja u ovom gradu se radi sa NAŠIM parama !!!
Nije Bandić izvadio pare iz svog đepa i napravio Domovinski most i okitio ga za 2 milje kuna....nije gradio stadion sa svojim parama nego NAŠIM a niti će ga sad popravljat sa svojim parama nego sa NAŠIM !!!

Šta je on napravio u gradu a da se može reći da je napravio on sa svojim parama !?
Kooperante i građeviske firme koje će obnavljat stadion mogu i ja nabavit samo mi daj svoje pare da ih platim

Razumiješ o čemu se radi ?

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bandic, ostavka

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108