| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Bandić i njegova ostavka u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Jebo vas Bandić. Ima li u ZG-u osoba o kojoj se više razmišlja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 28
Poruka: 47
![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Citat:
![]() | |
| | |
| | #13 (permalink) | |||
| Purger | Re: Bandić i njegova ostavka Citat:
Citat:
Citat:
Lako je s tuđim kurcem po plotu mlatit ![]() Tako i on sa našim parama... Ne gradi Bandić nego gradimo mi ! To su naše pare a ne njegove ![]() Bahat je još prelagana riječ.... Sve u svemu,Bandić se kiti tuđim perjem.
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |||
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Opet vi kako je lako kititi se tuđim perjem - ja vas ne vidim da pokusavate ista slicno k'o i Bandic nego samo čekate neki njegov proser (kojih ima uistinu mnogo) i onda do nemila i nedraga raspravljate o tome. Ajd vi malo u takve vode pa da onda govorite šta želite. Kako ja nemam muda ni volje za to onda cu bar pohvaliti čovjeka koji nesto radi, ali cu ga bogami i pokuditi A vi na dobre stvari koje radi uvijek zažmirite. Pomalo cinicno zar ne? 2 komiki: pa iskreno bi. Još pogotovo ako nema ispod bunde nista pa se malo mesa i vidi još bolje. Bolje o tome raspravljati nego o tome kak je Bandic na iskrivljenom purgerskom reko "kaj" ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Znači, tvoja logika je, otprilike ovakva: ne baviš se nečijim poslom, i zato ne smiješ komentirat kako taj netko obavlja taj posao, iako taj posao utječe na tebe a ti plaćaš tu osobu da obavlja taj posao. Primjer prvi: Nisi liječnik. Odeš u liječnika, on te pogrešno liječi, ali ti NE SMIJEŠ komentirat niti se žalit na liječnika, jer nisi liječnik Primjer drugi: Nisi građevinac. Angažiraš građevinsku firmu da ti sagradi kuću, ali se ne smiješ žalit na njihov rad, jer nisi građevinac Primjer treći: Nisi političar. Izabereš političara na neku funkciju, ali se ne smiješ žalit na njegov rad, jer nisi političar. Uistinu genijalna, pače veličanstvena logika. Bravo! ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #16 (permalink) | |||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |||||
| | |
| | #17 (permalink) | |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Oprostit ćeš mi, doktore, ali tvoja teorija je: Vi nemate što govorit protiv Bandića, jer se vi niste okušali u tome što on radi. Vidiš: Citat:
Gornji primjeri su namjerno karikirani do krajnjeg apsurda jer je i tvoja logika o (ne)opravdanosti kritika upućenih Bandiću upravo takva - krajnje apsurdna. Bandić obnaša javnu funkciju. Posljedično - podoban je za kritike. Bilo kakve kritike, i pozitivne i negativne. Obzirom na način na koji troši lovu, i obzirom na način na koji uprihođuje lovu, smatram da ne postoji niti jedna jedina kritika njegovog rada koja bi mogla bit pozitivna. Jel' ti sad malo jasnije? ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Citat:
O advokate moj - u pravu si totalno. Idem klečat u kut na kuruzu. Ako si izvukao takvu teoriju OK. Moja je terija - jebo vas Bandić. Ja još nisam dozivio da ga netko na forumu pohvalio za nesto. Svi ga samo kude. Od toga sto je hercegovac, a gradonačelnik ZG-a, do toga da čega se god primi da ujebe stvar. Što po meni nije istina. Ima i govana sta je napravio, ali definitivno ima i dobrih stvari. Jel ti sad jasnije ooo odvjetniče? ![]() e da i, EOD glede ove teme. Ima vecih gusteva na forumu nego se raspravljati s tobom. Idem ja sa nespretnom i sa dadom smisljati radnju naseg buduceg svedskog akcionog. Dobro dosao si sa svjezim idejama za pojedine scene ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Samo ti bježi... Chicken!!!!!! ![]() A šta se tiče Bandića - posve su smiješne "kritike" tipa "on je Hercegovac" i "ne zna pravilno reći Kaj"... to su gluposti A što se tiče ovoga o dobrom i lošem što on radi ili ne radi... Od gradonačelnika se očekuje da radi dobro... i zaista nema smisla aplaudirat mu i dizati mu spomenike i pisati mu hvalospjeve jer radi posao za koji je plaćen (i izabran) i zato što krade manje od ostalih To je kao da čestitaš ubojici jer nije ubio trojicu nego samo dvojicu BTW - puno više sranja čini, nego dobroga. I zaslužuje svaku kritiku koja mu je upućena. A to što je Hercegovac (odn. nije pravi zagrepčanin) definitivnio mu može bit samo plus ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Purger | Re: Bandić i njegova ostavka Citat:
Sve kaj se gradi i obnavlja u ovom gradu se radi sa NAŠIM parama !!! Nije Bandić izvadio pare iz svog đepa i napravio Domovinski most i okitio ga za 2 milje kuna....nije gradio stadion sa svojim parama nego NAŠIM a niti će ga sad popravljat sa svojim parama nego sa NAŠIM !!! Šta je on napravio u gradu a da se može reći da je napravio on sa svojim parama !? Kooperante i građeviske firme koje će obnavljat stadion mogu i ja nabavit samo mi daj svoje pare da ih platim ![]() Razumiješ o čemu se radi ?
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandic, ostavka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:50.