| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Bandić i njegova ostavka u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: Oggy Opet vi kako je lako kititi se tuđim perjem - ja vas ne vidim da pokusavate ista ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Godina: 28
Poruka: 47
![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Citat:
E da je to barem samo riječ "kaj" i ja bi se prebacio na nekaj bolje teme . | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka 2 sahasa: ne, ti ne razmijes o čemu se radi. Prijašnji gradonačelnici su se brinuli o tom našem od Boga zaboravljenom gradu kao da im je to hoby, a ne posao. Ja se ne sjecam ni Dropuličkinih dostignuća, ni od one sirotice druge, niti onaj profa . Ma uopće se ne sjecam da se netko bas tako borio za grad kao Bandic. Jebemu mater ima ga posvuda, po cijelom gradu se kemija neki kurac, kad lik dođe na neko gradilište i vidi sranja padaju glave. Lik NESTO radi. Ostali su grad drzali kao odskocnu dasku za dalje. A sto se tiče NASIh para - drugi nisu nista radili sa njima doli sklapali "sumnjive" poslove i te pare trpali u padže. Ovaj strpa pare u đadže, ali neki kurac i napravi jebem mu mater milu. Ja ne govorim da je lik kanditat sa sv. Bandića od Zagreba, ali jebemu sve nije ni najgore govno kakvim ga drzite. A nažalost standard u HR je takav da ne mozes birat hoćeš li ili neces govno. Mozes birat samo ono koje manje smrdi. I necu vise o Bandicu, puno je lakse slovima iskazati fanaticnu mrznju prema njemu nego osjecaj zahvalnosti da zahvaljujuci njemu Zagreb ipak ide pomalo prema naprijed. Prije je ili stagnirao ili isao unazad.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #23 (permalink) | ||||
| Purger | Re: Bandić i njegova ostavka Citat:
![]() Citat:
![]() Ahh...da...padaju glave policajcima koji obavljaju svoj posao a imali su peh pa su ulovili pijanog gradonačelnika u automobilu.... I oni siroti građevinci isto imaju peh jer ne mogu napravit cestu u 2 dana...ode glava...tko im je kriv kad ne mogu napravit 10 km ceste za 2 dana... Citat:
![]() Možda tebi nije.... Citat:
Naprijed idu jedino cijene i Bandić koji nas tlači. Znaš li možda koliko će sad zagrepčani vodu plačat ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | ||||
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Milan Bandić je jedan od najuspješnijih gradonačelnika ovih regija,samo se sitite prijašnjih gradonačelnika i njihovih pomaka pa će vam sve biti jasno..gradski proračun mnogo toga govori jednom laiku i neupućenom čoviku.. koliko se sićam jedne emisije nedjeljom u 2 a to je lako i provjeriti kad je gostovao gradonačelnik Ljubljane tada je taj čovik inače jako uspješan poduzetnik u Sloveniji istaka da je Bandić čovik na kojeg bi se mnogi tribali ugledati,mislim da je eto ipak jedan javan uspjeh za takvog čovika jer to mu je reka čovik koji nema doticajne veze s njim,znači nije mu prijetelj,rodbina,rođo itd.. e sad kome smetaju njegovi geni kameni iliti kamenjari to ja neznam ali znam da baš takvom soju društva smeta mnogo toga,na takve ljude se netriba obazirati jer takvi općenito sa životom nisu zadovoljni iz 101 razloga.. jer rezultat je nepobitan i na strani je Bandića kao gradonačelnika a ovi šta se grizu od kamen,grizite i dalje jer kamen slabo puca a vaši zubi su sve slabiji.. o njegovom ponašanju i ispadima ne želim govoriti jer nisu na njegovoj strani al to je dr.tema!! |
| | |
| | #25 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Ja bih samo napomenuo da mi nema ništa smiješnije od čovjeka koji NE živi u Zagrebu a divi se Bandiću Majke mi mile - to mi je beskrajno smiješno... ![]() Mislim - totalno je apsurdno (a bogami i kretenski) branit lik & djelo jedne budale, samo zato što ta budala potječe iz istog kraja Krajnji apsurd... i to u metafizičkom smislu
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 06-01-08 u 02:46. |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Citat:
damfisk na koga si ovo mislio jer mislim da ovo nije tek tako rečeno,jesi mislio na mene ili pak na Ljubljanskog gradonačelnika ![]() ako si mislio na Ljubljanskog gradonačelnika tvoje ga mišljenje sigruno ne češe jer čovik ima 5 vila i 25 mil.eura stečenog isključivo znanjem,zašto bi ga tvoje mišljenje zanimalo ![]() a ako si mislio na mene,dotični Bandić nije iz mog rodnog kraja,ja sam rođen u splitu,provjeri na firulama ![]() meni je beskrajno smiješno da čovik nemože o bilo čemu izraziti svoje mišljenje ako ga pritom ima,ja imam svoje mišljenje i o michaelu jacksonu a zamisli s tom budalom u istom gradu ne živim,živim s drugim budalama.. i na kraju ja bih samo napomenio da je ljudska psiha varljiva stvar,ako čovika gleda isključivo odakle je ko i je financijski potkovan tada ta osoba sigurno nema prijatelja u životu i nedostaje mu mnogo toga,takve ljude ja osobno žalim.. mislim da je ovo rasprava o Bandiću i njegovoj ostavci tako da je riječ braniti toliko banalna i nevažeća u ovom cilom kontekstu jer čovik ipak,još nije prid sudom.. ![]() | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Samo kažem da mi je posve smiješno da netko brani tipa kakav je Bandić, i to samo zato što potječu iz iste (ili slične) pripizdine Da ne bude zabune ili krivog tumačenja - i ja potječem iz pripizdine, i to puno gore pripizdine nego što je ona iz koje potječe Bandić. Tako da nemam apsolutno ništa protiv pripizdina niti protiv ljudi koji iz pripizdine potječu. Imam nešto protiv plemenskog načina razmišljanja. kužiš?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #29 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Nije idealan, ima i on lapsuza i gafova, al bez obzira na sve čovjek stvarno radi i trudi se napraviti nešto s našim novcima. Ima nekih stvari koje mu zamjeram, ali za mene je on najbolji gradonačelnik Zagreba (od pokojnog Holjevca). |
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka Sa čijim "našim" (odn. "vašim") novcima? Što se to on "trudi"? Daje lovu Mamiću? Tko ima korist od tog njegovog truda? Građani, ili i on osobno? ma daj molim te... Jednostavno mi se gadi kad netko glorificira lopova jer nije ukrao koliko je mogao, nego malo manje. Odvratno.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandic, ostavka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:03.