| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Bandić i njegova ostavka u Lijepa Naša forumu; bok svima. drago mi je da sam opet u drustvu vratim se u moj zagreb, pa rekoh da vidim sto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
![]() | bok svima. drago mi je da sam opet u drustvu vratim se u moj zagreb, pa rekoh da vidim sto ima novo. a ono opet o milanu, jabuka sa grane. prvo jabuka pala nekoliko puta, pa ju narod digao i postavio na tacnu. zlatnu. eto to je nas milan bandic. a narod zakljucio da nema nitko drugi , bolji , i da je mile najbolji , i to je to, sad znam da nista neznam, kaj hercegovci nisu hrvati, ? pa ljubljanski gradonacelnik je srbin koliko sam procitala negdje, ali slovenci su evropljani ?,a mi jos nismo, a kad bumo to samo nebo zna. ako ? A Mile se stvarno trudi, a tko se nije bolje ogrijao, onaj pokraj vatre, ili onaj malo dalje pa je moral uzeti deku. ? samo daj bog zdravlja sega bu. Kada budu novi izbori za gradonacelnika, tko zna, mozda opet nitko drugi nego Milan, tvrdi su to ljudi , sa kamena, zivot tako uci. Bila sam posvuda po svijetu, svasta vidjela, mnogo ideala, ali nigdje idealno, i savrseno. Uz sve poteskoce koje imamo, mi jos dobro zivimo. Iskreno se nadam da ce biti bolje, treba vjerovati i biti optimistican, dobro je, ali biti ce bolje. pozdrav zagrebu, zagrebcancima i svima drugima. ![]()
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 153
![]() | Re: Bandić i njegova ostavka pivam , zlato, pivam. nima grada do splita, nemore ni bit, tooooooooooooo jeeeeeeeeeeeeee naaaaaaaaaaas - split.
__________________ evo, imas srce, a tamo je covjek koji te treba Zadnji Uredio ruzica : 12-01-08 u 15:14. Razlog: dodatak pitanju |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 04-04-07 Lokacija: ...ja sam iz mjesta gdje je podvala česta... Godina: 28
Poruka: 752
![]() ![]() | Re: Bandić i njegova ostavka ...Bandiću jako zamjeram izjavu... Kome je skupo živjeti u ZG, neka ode iz ZGa........ kaj je on normalan... neka ode on iz ZGa i odvede sa sobom sve one koje je i doveo... a ja ću živjeti u ZGu u kojem je on napumpao cijene kao što su živjeli i moja mama i moj tata i moja baka i moj dida i pradjed i............
__________________ Postajem nenormalan, sve mi je normalno |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandic, ostavka |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:02.