Najljepši ti je Gornji grad.
Mjesta za izlete sumnjam da ćeš stići posjetiti, jer nisam razumjela koliko ostaješ iz tvoga posta.
Najbolje se jede u Bobanu ( od tjestenine ), meksičkom restoranu Caramba...
To mi sad trenutno pada na pamet.
Raspravljate o temi The best of Zg;) u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; Pozdrav, živim u Sarajevu i planiram posjetiti Zagreb ovu subotu, interesuje me koji su najljepši dijelovi Zagreba za vidjeti, koji ...
Najljepši ti je Gornji grad.
Mjesta za izlete sumnjam da ćeš stići posjetiti, jer nisam razumjela koliko ostaješ iz tvoga posta.
Najbolje se jede u Bobanu ( od tjestenine ), meksičkom restoranu Caramba...
To mi sad trenutno pada na pamet.
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Roštilj: Kod Srbina!
A i cijena je odlična!![]()
...'cause the rule is blood for blood!!!!!
Da, kod Srbina- ili MZ Maksimir ili Mitnica
Ljubav se ipak događa svima nama. Htjeli mi priznati ili ne, toliko nam je potrebna da o njoj ovisimo. Cijela ljudska vrsta ovisi o jednom osjećaju.
Odi malo do Jaruna u šetnju..navečer mozes tamo i izac(srijeda,pet,sub)......odi u carambu kako je tendre predlozila.mislim da ti je najjednostavnije koristiti tramvaj.odi u baschieru 2 na pizzu...
Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...
Mala ,grda si ko porez