Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Bundek u Lijepa Naša forumu; Na Bundeku je sada OK. I inače se već godinama ne kupam po jezerima, pa mi ta mjesta više ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 19:09   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima
Re: Bundek

Na Bundeku je sada OK. I inače se već godinama ne kupam po jezerima, pa mi ta mjesta više dođu za šetnju i rolanje. Ali sam ipak puno češće na Jarunu. A i bliže mi je iz Gajnica
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 22:38   #12 (permalink)
ewa
Starter

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 32
Poruka: 68
ewa se izdvaja iz mase

Bundek je sada lijep ali na žalost nema puno kafića,ima svašta za klince za tinejđere i za nas malo starije ha ha.
ewa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 14:38   #13 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 3,412
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Homesick Pogledaj Poruke
Na Bundeku je sada OK. I inače se već godinama ne kupam po jezerima, pa mi ta mjesta više dođu za šetnju i rolanje. Ali sam ipak puno češće na Jarunu. A i bliže mi je iz Gajnica
tak i je i meni iz Stenjevca bliže na Jarun, a i naviko sam više ići na jarun
Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-04-08, 14:48   #14 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

kaj vam nije iz gajnica i stenjevca blizhe otich do welt auta i porschea tamo malo opustit dushu
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 18:01   #15 (permalink)
prof. Foruma

Godina: 38
Poruka: 1,528
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

Bundek prilikom uređenja nije niti zamišljen s gomilom kafića i noćnih klubova, več mjesto za mirnu šetnju i igru s djecom. Za ovaj drugi vid zabave ostaje Jarun.
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-04-08, 18:20   #16 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,324
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Ma kaj će bircevi... ima dovljno za kavu i to je to, da ne bi nabijali još noćnih klubova oko tako lijepe prirode i ono na jarunu je previše...
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 17-04-08, 22:00   #17 (permalink)
ewa
Starter

Godina: 32
Poruka: 68
ewa se izdvaja iz mase

dečki,dečki nitko nije rekao da treba noćnih klubova,meni je i ovak ok,samo malo više birceva,jer čim je ljepše vrijeme sve je zauzeto.
ewa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-04-08, 16:26   #18 (permalink)
prof. Foruma

Godina: 38
Poruka: 1,528
dark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono neštodark_zg ima ono nešto

imaš birtija preko u Središću koliko ti srce želi,meni je ovak baš dobro!
dark_zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 22:32   #19 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 17-08-07
Godina: 15
Poruka: 1,319
dropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono neštodropa99 ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko AIM-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dropa99 Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku dropa99 Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dropa99

meni je na jarunu bolje
Odgovori sa citatom
Star 30-04-08, 22:49   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika saban sajnovic

Datum registracije: 14-12-07
Godina: 52
Poruka: 3,368
saban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masisaban sajnovic je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku saban sajnovic

ja sam bundek posećivao jako često dok je još bio neuređen. Bio je noćni bar sa pevaljkom. Jedna se zvala Enisa, jes bila dobra. Udala se za nekog gastabajtera iz austrije. Posle je to sve izgorilo. Na tom mestu nikao je novi kafić a u skoro vreme još jedan. Bundek je dobar za šetnju al više ne za jebačinu. Nema više gustog žbunja, nemoš se zavuć da te niko nevidi. Sve obasjano po noći i proređeno. Zadnji put sam prasnuo radnicu iz zrinjevca na wc-u, al o tome sam pisao pa nebi sada. Često se operem na bundeku svako leto. I tako izgleda kao neki park sa jezerom iz nemačke. Vidim puno studenata uči po klupama i familija roštila. Volim otići i pojesti nešto što si ponesem, onako u prirodi. Obično sam na jezeru gde se lovi riba. U prirodi kada sam za svoju dušu onda volim samoću. Bundek je idealan za opustiti se.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: bundek

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108