| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Bundek u Lijepa Naša forumu; Na Bundeku je sada OK. I inače se već godinama ne kupam po jezerima, pa mi ta mjesta više ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bundek Na Bundeku je sada OK. I inače se već godinama ne kupam po jezerima, pa mi ta mjesta više dođu za šetnju i rolanje. Ali sam ipak puno češće na Jarunu. A i bliže mi je iz Gajnica ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bundek Ma kaj će bircevi... ima dovljno za kavu i to je to, da ne bi nabijali još noćnih klubova oko tako lijepe prirode i ono na jarunu je previše...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bundek ja sam bundek posećivao jako često dok je još bio neuređen. Bio je noćni bar sa pevaljkom. Jedna se zvala Enisa, jes bila dobra. Udala se za nekog gastabajtera iz austrije. Posle je to sve izgorilo. Na tom mestu nikao je novi kafić a u skoro vreme još jedan. Bundek je dobar za šetnju al više ne za jebačinu. Nema više gustog žbunja, nemoš se zavuć da te niko nevidi. Sve obasjano po noći i proređeno. Zadnji put sam prasnuo radnicu iz zrinjevca na wc-u, al o tome sam pisao pa nebi sada. Često se operem na bundeku svako leto. I tako izgleda kao neki park sa jezerom iz nemačke. Vidim puno studenata uči po klupama i familija roštila. Volim otići i pojesti nešto što si ponesem, onako u prirodi. Obično sam na jezeru gde se lovi riba. U prirodi kada sam za svoju dušu onda volim samoću. Bundek je idealan za opustiti se.
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bundek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:37.