| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Bundek u Lijepa Naša forumu; Sad će se načičkati zgrade oko Bandeka. Da sam ja jezero, osjećao bih se vrlo čudno, da svi bulje u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-05-08
Poruka: 13
![]() | Re: Bundek Sad će se načičkati zgrade oko Bandeka. Da sam ja jezero, osjećao bih se vrlo čudno, da svi bulje u mene svisoka. Znate kako mrav trči u krug, kad stavite par nogu oko njega? Tako će i Bundek, valovitati u krug, tražeći rupe za bijeg.. Malo karakiram, u svakom slučaju, to je stisnuti Jarun, a užarena niskopodna bara preko ljeta baš ne vapi za skokom. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: U srcu Kranjčevićeve
Poruka: 229
![]() | Re: Bundek meni je ok premda moj tata misli da je ljepsi bio stari.onak divlji bio mu je drazi jer je tad bil klinac i tam se igral do noci i kupo.prije je jezero bilo dublje.misli da je ovaj novi Bandicev Bundek (tzv. Bandicevac) bezveze i da nije onak divlji.jer nema bas svaka metropola malu prasumu usred grada.misli da bi se u ostalim drzavama takvo mjesto ostavilo na miru.
__________________ White angel 4ever.NK Zagreb-prvak. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bundek |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:03.