| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi cvjetni trg u Lijepa Naša forumu; kaj mislite o uređenju cvjetnog trga? ja sam za uređenje ali definitivno nisam za horvatinčićev megalomanski centar i za natkrivanje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| absolute beginner Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,471
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | cvjetni trg kaj mislite o uređenju cvjetnog trga? ja sam za uređenje ali definitivno nisam za horvatinčićev megalomanski centar i za natkrivanje trga (a to uključuje i njegovo zaključavanje noću). osim toga, javna garaža u gundulićevoj? pa i ovak tamo nastaju čepovi prema ilici, a tramvaj kroz ilicu non-stop cuka i zastajkuje.. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cvjetni trg ne uređuju još, ali rade se planovi (cvjetni trg postao bi cvjetni prolaz): 101 Radio Hrvatska radiotelevizija/Croatian radiotelevision servant, sorry, onda je do mene. a reagirao sam tako jer već pizdim na ovu građevinsku mafiju.. ![]() Zadnji Uredio ševa : 19-02-07 u 21:03. |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cvjetni trg Citat:
![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 10-02-08 Godina: 40
Poruka: 1
![]() | Re: cvjetni trg Citat:
u udrugama PnG i Zelena Akcija su članovi jedne političke stranke ( HNS-a) a i sam organizacijski odbor prosvjeda je sačinjen od visoko pozicioniranih ljudi političke stranke ( HNS-a) Time je direktno narušena funkcija i smisao udruga u društvu a to je građanska inicijativa, a ne politička .... Time su direktno te dvije spomenute udruge , stavljene u funkciju HNS-a i postale su produžena ruka te stranke !!!! Struka je rekla svoje mišljene , što je i potvrdila predsjednica komore arhit. S tim mišljenjem se ne slaže Vera-Petrinjak , koja se javnosti lažno predstavila kao urbanistica ( ekonomistica) i Teodor Celakovski (propali student 10-god studiranja bez rezultata) S tim mišljenjem se ne slažu ni HNS-ovi politički urbanisti ( Niko Gamulin -suprug Urše Raukar)S tim mišljenjem se ne slaže ni glumac Vili Matula ( koji od Grada očekuje kino Zagreb pa da i on bude neki "vitez" nekih svojih vitezova- naravno đžabe ) Ne slaže se ni prota (SPC-)Milenije Popović koji tvrdi da je kino Zagreb . Slovima i brojkama devet (9) je prota Milenije bio na sudu RH i (9) devet puta izgubio spor !!! Dezinformacije su i da je bila TOTALNA RASPRODAJA (sjetite se onog transparenta) ...plaćeno je 23 mil eura plus 5% poreza !!!!! " Rodna "kuća uopće nije rodna kuća pjesnika Vidrića. inače je III. kategorija kulturne baštine i kao takva može se rušiti . Samo u Zagrebu ima 20-tak replika (kopija) te iste kuće. Volila bi da me netko demantira samo molim Vas s argumentima i bez vrijeđanja .... IZVOLITE !!!! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: cvjetni trg, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:19.

pa i ovak tamo nastaju čepovi prema ilici, a tramvaj kroz ilicu non-stop cuka i zastajkuje..

upiši u google, pa vidi ako ne vjeruješ..
a reagirao sam tako jer već pizdim na ovu građevinsku mafiju..