Cvijetni trg... LOL![]()
![]()
sry
![]()
![]()
![]()
Raspravljate o temi cvjetni trg u Zagreb forumu, dio Lijepa Naša foruma; kaj mislite o uređenju cvjetnog trga? ja sam za uređenje ali definitivno nisam za horvatinčićev megalomanski centar i za natkrivanje ...
Cvijetni trg... LOL![]()
![]()
sry
![]()
![]()
![]()
Dobro....moja greška....Iako sam ja samo iša na to da ispadne zajebancija...al nema veze...
a odkud ti to da uređuju cvjetni trg, i kakva je to fora sa zaključavanjem
ne uređuju još, ali rade se planovi (cvjetni trg postao bi cvjetni prolaz):
101 Radio
Hrvatska radiotelevizija/Croatian radiotelevision
servant, sorry, onda je do mene.a reagirao sam tako jer već pizdim na ovu građevinsku mafiju..
![]()
Zadnji Uredio ševa : 19-02-07 u 22:03
Ne bi bilo ni cvjećara,to nije njihov nivo. Nadam se da će peticija proći a ne kao svaka pobuna ovdje.
Šoping, skrining, bekstejđ. Kojim to lengviđom govorimo?
Glambrlja iz Samobora
Od početka se baratalo dezinformacijama i neistinama. Ne radi se o Cvjetnom trgu ( ispada kao da će na sred trga doći rovokopači i početi rušiti) već o prostoru do Cvjetnog Trga., a po C.T je dobio naziv Cvjetni prolaz.
u udrugama PnG i Zelena Akcija su članovi jedne političke stranke ( HNS-a) a i sam organizacijski odbor prosvjeda je sačinjen od visoko pozicioniranih ljudi političke stranke ( HNS-a) Time je direktno narušena funkcija i smisao udruga u društvu a to je građanska inicijativa, a ne politička .... Time su direktno te dvije spomenute udruge , stavljene u funkciju HNS-a i postale su produžena ruka te stranke !!!!
Struka je rekla svoje mišljene , što je i potvrdila predsjednica komore arhit. S tim mišljenjem se ne slaže Vera-Petrinjak , koja se javnosti lažno predstavila kao urbanistica ( ekonomistica) i Teodor Celakovski (propali student 10-god studiranja bez rezultata) S tim mišljenjem se ne slažu ni HNS-ovi politički urbanisti ( Niko Gamulin -suprug Urše Raukar)S tim mišljenjem se ne slaže ni glumac Vili Matula ( koji od Grada očekuje kino Zagreb pa da i on bude neki "vitez" nekih svojih vitezova- naravno đžabe )
Ne slaže se ni prota (SPC-)Milenije Popović koji tvrdi da je kino Zagreb . Slovima i brojkama devet (9) je prota Milenije bio na sudu RH i (9) devet puta izgubio spor !!!
Dezinformacije su i da je bila TOTALNA RASPRODAJA (sjetite se onog transparenta) ...plaćeno je 23 mil eura plus 5% poreza !!!!!
" Rodna "kuća uopće nije rodna kuća pjesnika Vidrića. inače je III. kategorija kulturne baštine i kao takva može se rušiti . Samo u Zagrebu ima 20-tak replika (kopija) te iste kuće. Volila bi da me netko demantira
samo molim Vas s argumentima i bez vrijeđanja ....
IZVOLITE !!!!