Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi cvjetni trg u Lijepa Naša forumu; kaj mislite o uređenju cvjetnog trga? ja sam za uređenje ali definitivno nisam za horvatinčićev megalomanski centar i za natkrivanje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-07, 20:29   #1 (permalink)
absolute beginner

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,471
ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima
cvjetni trg

kaj mislite o uređenju cvjetnog trga?

ja sam za uređenje ali definitivno nisam za horvatinčićev megalomanski centar i za natkrivanje trga (a to uključuje i njegovo zaključavanje noću).
osim toga, javna garaža u gundulićevoj? pa i ovak tamo nastaju čepovi prema ilici, a tramvaj kroz ilicu non-stop cuka i zastajkuje..
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 20:34   #2 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,630
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant
Re: cvjetni trg

Cvijetni trg... LOL sry
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 20:45   #3 (permalink)
absolute beginner

ševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svimaševa je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Servant Pogledaj Poruke
Cvijetni trg... LOL sry
da, mislim na Cvjetni trg u Zagrebu. ne, nije pravopisna greška.

gdje je problem? upiši u google, pa vidi ako ne vjeruješ..
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 20:48   #4 (permalink)
Semi Profesional Go-Kart Racer

Datum registracije: 05-11-05
Godina: 20
Poruka: 4,630
Servant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobarServant je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Servant

Dobro....moja greška.... Iako sam ja samo iša na to da ispadne zajebancija...al nema veze...
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 20:49   #5 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

a odkud ti to da uređuju cvjetni trg, i kakva je to fora sa zaključavanjem
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-07, 20:56   #6 (permalink)
absolute beginner

ne uređuju još, ali rade se planovi (cvjetni trg postao bi cvjetni prolaz):

101 Radio

Hrvatska radiotelevizija/Croatian radiotelevision

servant, sorry, onda je do mene. a reagirao sam tako jer već pizdim na ovu građevinsku mafiju..

Zadnji Uredio ševa : 19-02-07 u 21:03.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-07, 21:30   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-04-06
Poruka: 246
Mira Kull se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Mira Kull

Ne bi bilo ni cvjećara,to nije njihov nivo. Nadam se da će peticija proći a ne kao svaka pobuna ovdje.
Odgovori sa citatom
Star 21-02-07, 09:47   #8 (permalink)
absolute beginner

Citat:
Pravi autor: Mira Kull Pogledaj Poruke
Ne bi bilo ni cvjećara,to nije njihov nivo. Nadam se da će peticija proći a ne kao svaka pobuna ovdje.
odnosno neka prosvjed prođe kao onaj za stojedinicu!
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-05-07, 20:11   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-04-06
Poruka: 246
Mira Kull se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Mira Kull

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
odnosno neka prosvjed prođe kao onaj za stojedinicu!
Nije se to ostvarilo,al još se ništa ne gradi. Mislim da se peticija još potpisuje.
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 10:23   #10 (permalink)
Starter

Datum registracije: 10-02-08
Godina: 40
Poruka: 1
zara31 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
ne uređuju još, ali rade se planovi (cvjetni trg postao bi cvjetni prolaz):

101 Radio

Hrvatska radiotelevizija/Croatian radiotelevision

servant, sorry, onda je do mene. a reagirao sam tako jer već pizdim na ovu građevinsku mafiju..
Od početka se baratalo dezinformacijama i neistinama. Ne radi se o Cvjetnom trgu ( ispada kao da će na sred trga doći rovokopači i početi rušiti) već o prostoru do Cvjetnog Trga., a po C.T je dobio naziv Cvjetni prolaz.
u udrugama PnG i Zelena Akcija su članovi jedne političke stranke ( HNS-a) a i sam organizacijski odbor prosvjeda je sačinjen od visoko pozicioniranih ljudi političke stranke ( HNS-a) Time je direktno narušena funkcija i smisao udruga u društvu a to je građanska inicijativa, a ne politička .... Time su direktno te dvije spomenute udruge , stavljene u funkciju HNS-a i postale su produžena ruka te stranke !!!!
Struka je rekla svoje mišljene , što je i potvrdila predsjednica komore arhit. S tim mišljenjem se ne slaže Vera-Petrinjak , koja se javnosti lažno predstavila kao urbanistica ( ekonomistica) i Teodor Celakovski (propali student 10-god studiranja bez rezultata) S tim mišljenjem se ne slažu ni HNS-ovi politički urbanisti ( Niko Gamulin -suprug Urše Raukar)S tim mišljenjem se ne slaže ni glumac Vili Matula ( koji od Grada očekuje kino Zagreb pa da i on bude neki "vitez" nekih svojih vitezova- naravno đžabe )
Ne slaže se ni prota (SPC-)Milenije Popović koji tvrdi da je kino Zagreb . Slovima i brojkama devet (9) je prota Milenije bio na sudu RH i (9) devet puta izgubio spor !!!
Dezinformacije su i da je bila TOTALNA RASPRODAJA (sjetite se onog transparenta) ...plaćeno je 23 mil eura plus 5% poreza !!!!!
" Rodna "kuća uopće nije rodna kuća pjesnika Vidrića. inače je III. kategorija kulturne baštine i kao takva može se rušiti . Samo u Zagrebu ima 20-tak replika (kopija) te iste kuće. Volila bi da me netko demantira
samo molim Vas s argumentima i bez vrijeđanja ....
IZVOLITE !!!!
zara31 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cvjetni trg, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:19.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103