Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi cvjetni trg u Lijepa Naša forumu; U našem gradu nikog nije briga za nas "male" već kako bi oprali lovu!...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-03-08, 19:09   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™
Re: cvjetni trg

U našem gradu nikog nije briga za nas "male" već kako bi oprali lovu!
klik™ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-03-08, 19:49   #12 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

zara, sad još i ti reci da ovo govoriš kao građanka, a ne horvatinčićev insajder. nekako sumnjam u to.

ja nemam ništa protiv uređenja, ali imam protiv smanjenja pješačke zone i dovođenja još automobila u centar grada.
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-03-08, 15:51   #13 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-01-08
Poruka: 375
klik™ se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku klik™

Ovo nije od opčeg već od privatnog interesa!
klik™ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 13:56   #14 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Kako sad komentirate novi razvoj događaja- Horvatinčić samovoljno odustao od projekta?
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 11:32   #15 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Hm..gledao sam sinoć Otvoreno, pa pokušavam objektivno sagledati tu situaciju, ali mi nije jasna jedna stvar. Horvatinčić je iznio svoje argumente zašto bi se cvjetni trebao urediti, ali nekako nigdje nisam naišao na ideje onih koji su protiv njegovog projekta, koja je njihov prijedlog ili prihvatljivija alternativa obzirom da je očito da se nešto u svakom slučaju mora napraviti?

Neznam, da u mom gradu netko ima takvu inicijativu, ja bih ju prvi pozdravio, sve dok je u skladu s nekim smislom.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 11:36   #16 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Kontesa_Nera

Datum registracije: 31-03-08
Godina: 38
Poruka: 172
Kontesa_Nera se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Kako sad komentirate novi razvoj događaja- Horvatinčić samovoljno odustao od projekta?
Naravno da je odustao nakon onakvog medijskog linča, i ja bi.

Umjesto da smo sretni što se našao jedan Horvatinčić da nam uredi dio grada koji se raspada, mi njega napadamo i želimo trule zgrade i stanove u centru grada. Baš me zanima kome će prodat...hihihihihihi.
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 18:59   #17 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 434
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

ja sam definitivno za izgradnju i uređenje grada... te prodor moderne arhitekture u unutrasnjost gradskih blokova, koji su u derutnom stanju.
peticije tipa "stop devastaciji cvjetnog trga", i slicne, su samo zvucnoga naslova, a totalno krivo postavljene..
trebalo bi se dopustiti da duh suvremenosti prodre i ispreplete se sa dahom proslosti.
uređenje gradskih blokova je pitanje koje treba prepustiti arhitektima, jer su oni ti koji ce najbolje znati pomiriti te dvije struje, a ne građanima koji u biti ne shvacaju i ne mogu percipirati prostor koji bi nastao, te kako bi on utjecao na ostatak grada.. mozda projekat horvatincica i nije najbolje rjesenje za taj prostor, (osnovni problem je promet) ali od tog bloka definitivno treba nesto napraviti, nadam se da je ovim pokusajem utoren put za neki poboljsani projekat u skoroj buducnosti..
pa sto ako bi horvatincic tim projektom nesto i zaradio? pa to je njegov posao, zarađuje kao i svako od nas. problem je sto građani nisu uvidjeli korist koju bi i oni imali od toga..

Zadnji Uredio olja : 01-04-08 u 19:01.
olja je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-08, 21:00   #18 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika Kontesa_Nera

Datum registracije: 31-03-08
Godina: 38
Poruka: 172
Kontesa_Nera se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: olja Pogledaj Poruke
ja sam definitivno za izgradnju i uređenje grada... te prodor moderne arhitekture u unutrasnjost gradskih blokova, koji su u derutnom stanju.
peticije tipa "stop devastaciji cvjetnog trga", i slicne, su samo zvucnoga naslova, a totalno krivo postavljene..
trebalo bi se dopustiti da duh suvremenosti prodre i ispreplete se sa dahom proslosti.
uređenje gradskih blokova je pitanje koje treba prepustiti arhitektima, jer su oni ti koji ce najbolje znati pomiriti te dvije struje, a ne građanima koji u biti ne shvacaju i ne mogu percipirati prostor koji bi nastao, te kako bi on utjecao na ostatak grada.. mozda projekat horvatincica i nije najbolje rjesenje za taj prostor, (osnovni problem je promet) ali od tog bloka definitivno treba nesto napraviti, nadam se da je ovim pokusajem utoren put za neki poboljsani projekat u skoroj buducnosti..
pa sto ako bi horvatincic tim projektom nesto i zaradio? pa to je njegov posao, zarađuje kao i svako od nas. problem je sto građani nisu uvidjeli korist koju bi i oni imali od toga..
U potpunosti se slažem s ovim što je napisano, osim u jednom detalju....PROMET - da, problematičan je, ali to nije problem koji treba rješavati Horvatinčić.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 12:56   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-04-06
Poruka: 246
Mira Kull se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mira Kull Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku Mira Kull

Mislim da bi trebalo sredit te fasade i basta.
Odgovori sa citatom
Star 11-04-08, 20:45   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 434
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

?? cemu lickat fasade, a zgrada da trune iznutra. pa to je ko da se napudraš, a nisi se prao mjesec dana... tj. svejedno smrdiš.
upravo treba i iskoristit unutrašnjost blokova, jer stanje ne može biti gore nego kaj je
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: cvjetni trg, zagreb

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:11.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111