| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi cvjetni trg u Lijepa Naša forumu; U našem gradu nikog nije briga za nas "male" već kako bi oprali lovu!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cvjetni trg zara, sad još i ti reci da ovo govoriš kao građanka, a ne horvatinčićev insajder. nekako sumnjam u to. ja nemam ništa protiv uređenja, ali imam protiv smanjenja pješačke zone i dovođenja još automobila u centar grada. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cvjetni trg Kako sad komentirate novi razvoj događaja- Horvatinčić samovoljno odustao od projekta?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: cvjetni trg Hm..gledao sam sinoć Otvoreno, pa pokušavam objektivno sagledati tu situaciju, ali mi nije jasna jedna stvar. Horvatinčić je iznio svoje argumente zašto bi se cvjetni trebao urediti, ali nekako nigdje nisam naišao na ideje onih koji su protiv njegovog projekta, koja je njihov prijedlog ili prihvatljivija alternativa obzirom da je očito da se nešto u svakom slučaju mora napraviti? Neznam, da u mom gradu netko ima takvu inicijativu, ja bih ju prvi pozdravio, sve dok je u skladu s nekim smislom.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: cvjetni trg Citat:
Umjesto da smo sretni što se našao jedan Horvatinčić da nam uredi dio grada koji se raspada, mi njega napadamo i želimo trule zgrade i stanove u centru grada. Baš me zanima kome će prodat...hihihihihihi.
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 434
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cvjetni trg ja sam definitivno za izgradnju i uređenje grada... te prodor moderne arhitekture u unutrasnjost gradskih blokova, koji su u derutnom stanju. peticije tipa "stop devastaciji cvjetnog trga", i slicne, su samo zvucnoga naslova, a totalno krivo postavljene.. trebalo bi se dopustiti da duh suvremenosti prodre i ispreplete se sa dahom proslosti. uređenje gradskih blokova je pitanje koje treba prepustiti arhitektima, jer su oni ti koji ce najbolje znati pomiriti te dvije struje, a ne građanima koji u biti ne shvacaju i ne mogu percipirati prostor koji bi nastao, te kako bi on utjecao na ostatak grada.. mozda projekat horvatincica i nije najbolje rjesenje za taj prostor, (osnovni problem je promet) ali od tog bloka definitivno treba nesto napraviti, nadam se da je ovim pokusajem utoren put za neki poboljsani projekat u skoroj buducnosti.. pa sto ako bi horvatincic tim projektom nesto i zaradio? pa to je njegov posao, zarađuje kao i svako od nas. problem je sto građani nisu uvidjeli korist koju bi i oni imali od toga..
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. Zadnji Uredio olja : 01-04-08 u 19:01. |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-08 Lokacija: Malešnica Godina: 38
Poruka: 172
![]() | Re: cvjetni trg Citat:
__________________ Ne idem na kave... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 22
Poruka: 434
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: cvjetni trg ?? cemu lickat fasade, a zgrada da trune iznutra. pa to je ko da se napudraš, a nisi se prao mjesec dana... tj. svejedno smrdiš. upravo treba i iskoristit unutrašnjost blokova, jer stanje ne može biti gore nego kaj je
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cvjetni trg, zagreb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:11.