| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin u Lijepa Naša forumu; može ako je u Bjelovaru... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: druženja forumaša - stalni termin može ako je u Bjelovaru
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša - stalni termin Ive- nemoj im davati nikakve ideje o drugim mjestima održavanja... Ovak' se dogovorimo 100m od moje kuće, da ja (sirotica stara) ne moram puno putovati (a i rade dobar grog)... ![]() Ovo će nam vjerojatno Joks prebaciti u podforum Zagreb pa da se dogovaramo za te cuge, a ovo masovno okupljanje sa roštiljem, cugom i pučkim prikazanjima će trebati u zasebnoj temi (već vidim da će se voditi žestoka bitka između Zg i Ri za domaćinstvo*). * naša krilatica je "isti kriteriji kao i za Mediteranske Igre" ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #13 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: druženja forumaša - stalni termin ma ne, ja sam mislio da se mijenja mjesto svaki put, a ne da je uvijek u istom gradu jer ovako recimo ovi iz Splita nikad neće moć doć u Zg ovo šta locrian kaže za troškove, najbolje se dogovorit ekipa od par ljudi iz jednog grada u jedno auto, i tako po grupicama ić, pa se podijele troškovi za benzin i cestarinu i to ispadne onda dosta sitno
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Offline | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Ševa me pretakao sa otvaranjem teme al evo kako je to sve zamišljeno ![]() Bilo je već prije pokušaja tu na forumu da se proba dogovoriti neki termin da se zainteresirani forumaši željni druženja i upoznavanja sastaju jednom tjedno, mjesečno ili kako se već dogovorimo, al to tada baš nije naišlo na neki veliki odaziv. Osluškujući želje nekih članova probali bi opet nešto tako organizirati ![]() Znači probali bi dogovoriti neki termin i neku lokaciju u Zagrebu (čak niti nemora uvijek biti isto mjesto) koja bi pasala zainteresiranim formašicama i forumašima pa da se malo podružimo, upoznamo, popijemo nešto ![]() Dogovorimo se da npr. svaki četvrtak u 19h se nalazimo tu i tu i tko može dođe na piće i druženje a tko nemože nikom ništa, drugi tjedan je opet druženje u isto vrijeme pa možda onda bude mogao doći ![]() Ova tema je namjerno ovdje u podforumu Zagreb jer bi ovo bila druženja lokalnog karaktera (naravno dobrodošli su svi ako imaju volje doći do Zagreba na piće) a vi iz drugih krajeva probajte nešto slično organizirati i u svojim mjestima, ako ima zainteresiranih naravno ![]() Ako bude dovoljno zainteresiranih možda ovaj put prijedlog i zaživi ![]() Svi komentari i prijedlozi su dobrodošli ![]() Za već spomenutu roštiljadu i dogovore gdje će se održati biti će otvorena zasebna tema ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio Joks : 23-03-08 u 08:00. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Kad bu prava pijanka zovite. Ovo mi je premrsavo nekak ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Now your talking good stuff ![]() Budu se i forumasice skupile nadam se? ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Offline | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin ševa sad nebu nijedna došla .......![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,216
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin A da uvedemo mjesečne podružne članarine?? Znači ovako..... Osnovamo Croportal društvo (udrugu, whatever) u koju bi se mogli učlanjivati i oni koji nisu forumaši.... Članarina bi bila nekih 20 - 30 kn mjesečno i sa tim parama mogli bi u druge gradove i bilo bi lakše jer bi većina troškova bila podmirena........ U svakom većem gradu bi bio jedan koji bi vodio financije i skupljao lovu i tako bi furali.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
![]() |
« Bandićev poučak
|
Crnka Eva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

Ovak' se dogovorimo 100m od moje kuće, da ja (sirotica stara) ne moram puno putovati (a i rade dobar grog)... 

.......