Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin u Lijepa Naša forumu; može ako je u Bjelovaru...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 01:17   #11 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,197
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: druženja forumaša - stalni termin

može ako je u Bjelovaru

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 01:26   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Ive- nemoj im davati nikakve ideje o drugim mjestima održavanja... Ovak' se dogovorimo 100m od moje kuće, da ja (sirotica stara) ne moram puno putovati (a i rade dobar grog)...

Ovo će nam vjerojatno Joks prebaciti u podforum Zagreb pa da se dogovaramo za te cuge, a ovo masovno okupljanje sa roštiljem, cugom i pučkim prikazanjima će trebati u zasebnoj temi (već vidim da će se voditi žestoka bitka između Zg i Ri za domaćinstvo*).

* naša krilatica je "isti kriteriji kao i za Mediteranske Igre"
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 01:32   #13 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 7,359
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

ma ne, ja sam mislio da se mijenja mjesto svaki put, a ne da je uvijek u istom gradu

jer ovako recimo ovi iz Splita nikad neće moć doć u Zg

ovo šta locrian kaže za troškove, najbolje se dogovorit ekipa od par ljudi iz jednog grada u jedno auto, i tako po grupicama ić, pa se podijele troškovi za benzin i cestarinu i to ispadne onda dosta sitno

9. uberbabe : skupina D - glasanje
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 07:54   #14 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin

Ševa me pretakao sa otvaranjem teme al evo kako je to sve zamišljeno

Bilo je već prije pokušaja tu na forumu da se proba dogovoriti neki termin da se zainteresirani forumaši željni druženja i upoznavanja sastaju jednom tjedno, mjesečno ili kako se već dogovorimo, al to tada baš nije naišlo na neki veliki odaziv.
Osluškujući želje nekih članova probali bi opet nešto tako organizirati

Znači probali bi dogovoriti neki termin i neku lokaciju u Zagrebu (čak niti nemora uvijek biti isto mjesto) koja bi pasala zainteresiranim formašicama i forumašima pa da se malo podružimo, upoznamo, popijemo nešto
Dogovorimo se da npr. svaki četvrtak u 19h se nalazimo tu i tu i tko može dođe na piće i druženje a tko nemože nikom ništa, drugi tjedan je opet druženje u isto vrijeme pa možda onda bude mogao doći

Ova tema je namjerno ovdje u podforumu Zagreb jer bi ovo bila druženja lokalnog karaktera (naravno dobrodošli su svi ako imaju volje doći do Zagreba na piće) a vi iz drugih krajeva probajte nešto slično organizirati i u svojim mjestima, ako ima zainteresiranih naravno

Ako bude dovoljno zainteresiranih možda ovaj put prijedlog i zaživi

Svi komentari i prijedlozi su dobrodošli

Za već spomenutu roštiljadu i dogovore gdje će se održati biti će otvorena zasebna tema

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja

Zadnji Uredio Joks : 23-03-08 u 08:00.
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 09:47   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Kad bu prava pijanka zovite. Ovo mi je premrsavo nekak
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 09:53   #16 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

aha, za roštiljadu kupimo par boca canadian viskija, pa buš vidjel kak bu mršavo..
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 09:58   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Godina: 28
Poruka: 3,678
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Now your talking good stuff
Budu se i forumasice skupile nadam se?
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 10:08   #18 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

pa naravno. i moramo slikati malo materijala za temu 'amaterke'.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 10:15   #19 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

ševa sad nebu nijedna došla .......

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 10:19   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,216
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

A da uvedemo mjesečne podružne članarine??

Znači ovako.....

Osnovamo Croportal društvo (udrugu, whatever) u koju bi se mogli učlanjivati i oni koji nisu forumaši.... Članarina bi bila nekih 20 - 30 kn mjesečno i sa tim parama mogli bi u druge gradove i bilo bi lakše jer bi većina troškova bila podmirena........ U svakom većem gradu bi bio jedan koji bi vodio financije i skupljao lovu i tako bi furali.......
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111