| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin u Lijepa Naša forumu; ahaha osvrnut chu se samo na prvi post.. lazh.. da to nije mozhda koji dan ranije nastalo.. papchine.. to je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin ahaha osvrnut chu se samo na prvi post.. lazh.. da to nije mozhda koji dan ranije nastalo.. papchine.. to je ustvari glupa ideja.. zashto? e pa zato...
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Citat:
![]() ![]() | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin znash da ja ne pijem.. a kaj s rostiljem.. na to se meni nebi pozvalo.. pa ostavil bi vam koji komadichek
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| next best thing | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Citat:
![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... | |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Citat:
![]()
__________________ jebeš potpis u kojem niš ne piše | |
| | |
![]() |
« Bandićev poučak
|
Crnka Eva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.