Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin u Lijepa Naša forumu; ahaha osvrnut chu se samo na prvi post.. lazh.. da to nije mozhda koji dan ranije nastalo.. papchine.. to je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-03-08, 11:47   #21 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,988
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin

ahaha osvrnut chu se samo na prvi post.. lazh.. da to nije mozhda koji dan ranije nastalo..

papchine.. to je ustvari glupa ideja.. zashto? e pa zato...
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 11:50   #22 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ahaha osvrnut chu se samo na prvi post.. lazh.. da to nije mozhda koji dan ranije nastalo..

papchine.. to je ustvari glupa ideja.. zashto? e pa zato...
pa zato nisi pozvan!

ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 11:52   #23 (permalink)
pure

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

nema veze.. ja sebe sam pozovem..big dil...
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 11:53   #24 (permalink)
evergreen

ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

pijanec jeden
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 11:59   #25 (permalink)
pure

znash da ja ne pijem.. a kaj s rostiljem.. na to se meni nebi pozvalo.. pa ostavil bi vam koji komadichek
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 12:22   #26 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,103
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:
Pravi autor: Locrian85 Pogledaj Poruke
A da uvedemo mjesečne podružne članarine??

Znači ovako.....

Osnovamo Croportal društvo (udrugu, whatever) u koju bi se mogli učlanjivati i oni koji nisu forumaši.... Članarina bi bila nekih 20 - 30 kn mjesečno i sa tim parama mogli bi u druge gradove i bilo bi lakše jer bi većina troškova bila podmirena........ U svakom većem gradu bi bio jedan koji bi vodio financije i skupljao lovu i tako bi furali.......
a da kupimo onaj CP autobus

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 12:25   #27 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: pharaoh Pogledaj Poruke
a da kupimo onaj CP autobus
Ma čuvat ću vam ja pare

Samo mi morate dat rok od tjedan dana da ih vratim kad će vam trebat
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 12:30   #28 (permalink)
evergreen

da, ali putovnicu ćeš prije predati nama, a i stavit ćemo ti GPS-ogrlicu za praćenje.
ševa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 12:39   #29 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,310
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
da, ali putovnicu ćeš prije predati nama, a i stavit ćemo ti GPS-ogrlicu za praćenje.
Ok može...u sloveniju ionak mogu s osobnom i kartončekom
Odgovori sa citatom
Star 23-03-08, 12:50   #30 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,202
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Ali ne možeš sa GPS ogrlicom......
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 13:39.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108