| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin u Lijepa Naša forumu; damo mu onu ko za pesa, sa perimetrom, kad pređe oograničeni dio za kretanje zzzzzzzzzzap 50 000 volti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| next best thing | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin damo mu onu ko za pesa, sa perimetrom, kad pređe oograničeni dio za kretanje zzzzzzzzzzap 50 000 volti ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin I onda mu još uz hranu damo i račun za struju.... ![]()
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Ko puno priča malo radi... a vidim da vi puno pričate. Btw. moram reći da sam zadnji put bio na istom mjestu gdje je bilo okupljanje u zg, al kako me nitko nije obavjestio o tome, nisam imao pojma... dakle... banana je organizacija... ![]()
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,202
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Ja nisam ništa organizirao.... ![]() Glasam za osnivanje društva "Croportal" sa sjedištima u Zg, Ri, Os, St, Zd, Sb i po potrebi još negdje......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Offline | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Slažem se s ovim... Čini mi se da opet od svega ovog neće biti ništa... ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Ah, vi malovjerni... Ajmo onda preći na konkretne dogovore... Za početak- recimo petak 4. travnja na istom mjestu (mislim da im je ostalo ruma, pa da uništimo zalihe)? Za neupućene to je Kvaternikov trg, pa se opet odšećemo do Zvonimira na Gotovčevom trgu.
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #40 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Arylin- zato je i tema javno pokrenuta. Svi su pozvani- i tkogod dođe bit će i više nego dobrodošao. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
« Bandićev poučak
|
Crnka Eva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:04.