| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin u Lijepa Naša forumu; Joooooj. Zeludac se već buni Nisam ja više u godinama kad mogu svako malo se time toviti... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Joooooj. Zeludac se već buni ![]() Nisam ja više u godinama kad mogu svako malo se time toviti ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Citat:
opet ste pili taj otrov!?!?![]() a ja mislio da su ljudi na mom primjeru shvatili posljedice.. | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Offline | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Nisu ševa, nisu ...tj mene nitko nije upozorio na posljedice ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Ili nečije plantaže šećerne trske, Ševa... ![]() I što kažete na idući petak?
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
« Bandićev poučak
|
Crnka Eva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

laganijih a jednako "ubojitih"!!

Oggy, ne za'ebaji, ne me dirash u godine (moje mlade
)!