| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin u Lijepa Naša forumu; hostesiras?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #64 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,887
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin Ček, ček! Hajmo sad za ozbač... Da vidimo tko je zainteresiran: okupljanje u petak na Kvatriću u 19:00 sati- slijedi par rundi cuge u obližnjem bircu... Ništa veliko ni pretenciozno- ali ako je suditi po mojim prethodnim iskustvima može se očekivati vrlo ugodan provod. ![]() Tko je zainteresiran za dolazak i bla, bla, bla? Ajmo ljudi, već je utorak... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin kak vas je puno bilo da me konobarice cak gledale.. al gledale kak takav luzer sam sjedi samcat.. bush nebush....
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #68 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin tko je zainteresiran za okupljanje sljedećeg vikenda, dakle 25. ili 26.4.?
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
| | #69 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,068
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: druženja forumaša u Zagrebu - stalni termin aha, premali je font bio..
__________________ I don't wanna die, but I ain't keen on livin' either... Not sure I understand, this role I’ve been given Not sure I understand... |
| | |
![]() |
« Bandićev poučak
|
Crnka Eva »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:04.

tko ga je bannao 

mislim da bi bio sam na cugi.. nitko se nish ne dogovara..osim pokojeg klana tj grupice