Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Lijepa Naša > Zagreb
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Zagreb Raspravljate o temi Gdje sa curom u hladne zimske dane? u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: kreky U Terme Tuhelj i Terme Sv.Martin na Muri. Nude ti romantični vikend (2 nočenja) za ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-11-07, 10:30   #11 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto
Re: Gdje sa curom u hladne zimske dane?

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
U Terme Tuhelj i Terme Sv.Martin na Muri.

Nude ti romantični vikend (2 nočenja) za 1900,-kn.
Imaš uključen doručak + večeru, s tim da je jedna večera u dvorcu Mihanović
Masažu za dvije osobe, neograničeno korištenje sauna i bazena i fitnesa.

Ja sam bio s curom za dan nezavisnosti u Tuhelju i bilo nam je fenomenalno.
bila s dragim prošle godine negdje u ovo vrijeme. i bilo nam je stvarno super, vratila sam se ko nova nakon tolkih masažai da, još svačega.. ko ima priliku trebao bi svakako otići. i nisu neki novci u usporedbi s tim kaj stvarno dobiš i kolko se dobro provedeš
L o r e n a je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 11:22   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-05-06
Godina: 25
Poruka: 98
purger05 se izdvaja iz masepurger05 se izdvaja iz masepurger05 se izdvaja iz masepurger05 se izdvaja iz mase

Hvala svima na savjetima. (nadam se da će ih biti još..)
Btw. baš sam gledao neki dan na internetu te ponude i aranžmane za toplice, zvuči dobro a sad kad imam i preporuku odmah je lakše.

Kaj se savjeta za kino i kazalište tiče: nema filma koji nismo gledali :-) a i u kazališću smo sve više.
purger05 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 12:24   #13 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 28-05-04
Godina: 30
Poruka: 1,355
kreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz masekreky se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
bila s dragim prošle godine negdje u ovo vrijeme. i bilo nam je stvarno super, vratila sam se ko nova nakon tolkih masažai da, još svačega.. ko ima priliku trebao bi svakako otići. i nisu neki novci u usporedbi s tim kaj stvarno dobiš i kolko se dobro provedeš
Sve za 10 Lorena, je tako? Od hrane do usluge do samih termi koje su super napravljene. Ja ću to definivno ponoviti na godinu.
Jedino se razmišljam da otiđemo do Sv.Martina da vidimo kako je gore.
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 22:48   #14 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: kreky Pogledaj Poruke
Sve za 10 Lorena, je tako? Od hrane do usluge do samih termi koje su super napravljene. Ja ću to definivno ponoviti na godinu.
Jedino se razmišljam da otiđemo do Sv.Martina da vidimo kako je gore.
točno to.. meni je bilo fenomenalno i ja bi ponovo išla.. samo treba ulovit vremena.. neda poslić ni sim ni tam..
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-11-07, 23:53   #15 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,093
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

ko garfield nermala, zapakiraj ju i pošalji u abu dabi, i nezaboravi markice za inozemstvo, inače ju budeš dobio nazad.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-07, 01:14   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-11-06
Godina: 22
Poruka: 156
tazri se izdvaja iz mase

u krevet pred televiziju
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 13:34   #17 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Ja idem na klizanje na Šalatu, najbolje je navečer u osam kada imaju disko. Samo kaj led zna na kraju biti više snijeg nego led, pa klizaljke polude.

Moj dečko je trenirao gore hokej, a ja sam nekad davno (u osnovnoj) klizanje, pa se nas dvoje utrkujemo, izvodimo gluposti.
Super zabava!

Ako hoćeš nekaj drugačije od uobičajnog pravac Šalata i budite oprezni. Nije se sa ledom zajebavati.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 16:09   #18 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-10-07
Poruka: 1,116
kontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono neštokontrolaleta ima ono nešto

...najbolje da prekinete...do proljeća...
kontrolaleta je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-12-07, 16:11   #19 (permalink)

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,998
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: preporuke i savjeti

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108