| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Zagreb Raspravljate o temi Gdje sa curom u hladne zimske dane? u Lijepa Naša forumu; Citat: Pravi autor: kreky U Terme Tuhelj i Terme Sv.Martin na Muri. Nude ti romantični vikend (2 nočenja) za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sa curom u hladne zimske dane? Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-05-06 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 98
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sa curom u hladne zimske dane? Hvala svima na savjetima. (nadam se da će ih biti još..) Btw. baš sam gledao neki dan na internetu te ponude i aranžmane za toplice, zvuči dobro a sad kad imam i preporuku odmah je lakše. Kaj se savjeta za kino i kazalište tiče: nema filma koji nismo gledali :-) a i u kazališću smo sve više. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 30
Poruka: 1,355
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sa curom u hladne zimske dane? Citat:
Jedino se razmišljam da otiđemo do Sv.Martina da vidimo kako je gore.
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sa curom u hladne zimske dane? Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| next best thing | Re: Gdje sa curom u hladne zimske dane? ko garfield nermala, zapakiraj ju i pošalji u abu dabi, i nezaboravi markice za inozemstvo, inače ju budeš dobio nazad. ![]() ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Gdje sa curom u hladne zimske dane? Ja idem na klizanje na Šalatu, najbolje je navečer u osam kada imaju disko. Samo kaj led zna na kraju biti više snijeg nego led, pa klizaljke polude.Moj dečko je trenirao gore hokej, a ja sam nekad davno (u osnovnoj) klizanje, pa se nas dvoje utrkujemo, izvodimo gluposti. Super zabava! Ako hoćeš nekaj drugačije od uobičajnog pravac Šalata i budite oprezni. Nije se sa ledom zajebavati. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Offline | Re: Gdje sa curom u hladne zimske dane? ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: preporuke i savjeti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:45.